anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati descie o lumea eterna?(avantaje si dezavantaje). Cum ati reactiona daca aflati ca veti trai aici pe pamant(nu ma refer sufleteste ci si fizic) o viata eterna?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pai cred ca m-as resemna pe loc cu situatiahee hee
As incerca sa imi fac eternitatea mai placuta, m-as apuca de studiat culturi orientale si as incerca sa cunosc oameni noihappy
Nu stim ce inseamna o lume eterna.Pentru ca timpul nu ne va lasa niciodata sa o cunoastemhappy

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine, adica nu ne-am mai misca mereu "contra cronometru" si nu ar mai exista notiunea de timp, nu ar mai conta daca este zi sau seara, ai avea o eternitate la dispozitie pentru a face tot ceea ce doresti.Dezavantaje nu vad, poate doar ca am ramane asa, nu am mai evolua.

| BRG a răspuns:

Păi noi (Martorii lui Iehova ) chiar acest lucru aşteptăm, viaţă veşnică aici pe pămînt, este cel mai minunat lucru pe care Dumnezeu îl va face în curînd pentru oamenii ascultători.

| flower a răspuns:

Nu mi-ar placea eternitatea. Nu cred ca viata ar mai fi atat de interesanta. Altfel vezi lucrurile cand sti ca le poti repeta; nu ar mai fi la fel. Nu ar mai exista acea dorinta de autodepasire, acel sentiment ca eu pot, trebuie si vreau sa las ceva care sa ma reprezinte, in urma mea. Nu stiu, cred ca ar fi foarte greu sa vad cum lumea din jurul meu se schimba, dispare, iar eu raman la fel. Ma gandesc numai la un exemplu care imi este suficient sa nu imi doresc asta. As fi tot timpul singura; nu poti indura o viata vesnica singur, fara familie, fara cineva cu care sa poti impartasi evenimentele unei astfel de vieti- care poate fi foarte frumoasa dar in acelasi timp poate si foarte dificila. Cum as reactiona daca as fi condamnata la eternitate? Pai, ce as putea sa fac altceva decat sa incerc sa explorez noile oportunitati pe care o astfel de viata ti le ofera, pana cand...greu de spushappy

| eugem35 a răspuns:

La un moment dat te plictisesti de viata dar pe de alta parte o sa ai timp sa faci ce iti doresti, si cum este sa iti duci la cimitir toate neamurile si prieteni cum ar fi nasol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu aici pe pamant si asa traiesc cam putin, sau asa mi se spune: "Esti cu capul in nori!" si, cum am mai spus, oricum sunt nemuritoare.
Acum inteleg ca tu vrei sa-ti descriu lumea mea, asta eterna cum e ea. Regret sincer ca nu putem sa facem schimb de locuri, ti-as imprumuta putin din vietuirea asta a mea uimitoare!