În primul rând sincer, loial, iubitor, inteligent, respectos și amuzant. Cât despre aspectul fizic, nu pun accent dar mi-ar plăcea înalt, slăbuț cu ochii albastrii.
Să aibă 1, 80. să fie slab, să i se vadă coastele, să aibă barbă. Brunet, şaten sau chelios, nu-mi pasă de ochi sau de alte aspecte fizice.
Să fie un maestru al sarcasmului, să fie amuzant, puţin indiferent.
Să-mi şoptească poeme de dragoste la ureche în timp ce vedem răsăritul, poate să-mi muşte şi lobul urechii în timp ce o face.
Să meargă la biserică de cel puţin 3 ori de lună.
Să ştie să cânte la un instrument, sau măcar să se priceapă cu limba dacă nu ştie să cânte la muzicuţă.
Să îmi întreacă scorul de la piano tiles.
Şi cam atât, cred.
Sau Adam Levine
Fata, palida, ochii negri, parul argintiu sau blond spre argintiu si sa fie cat de cat inalta.
Nu as avea nevoie sa aiba nu stiu ce note la scoala sau sa citeasca munti de carti pe zi. As vrea sa aiba inteligenta aceea(scoala vietii, sa zicem).Sa fie spontana si sa completeze cu asta atitudinea mea de om fara sentimente.Sa nu fie plictisitoare si sa nu de-a inapoi.
Bruneta, dark, sa nu fie pitipoanca, sa ii placa hip-hop-ul, sa intimideze pe cei din jur cu privirea dar in acelasi timp sa fie cute, sa nu fie vulgara, sa fie inteligenta si sa fie respectuoasa.
As vrea sa ii placa, cam aceleasi lucruri, care imi plac si mie. Nu cred ca cer prea mult.
Pot sa spun ceva si apoi sa ma indragostesc de total opusul a ceea ce am spus.
Viata e ciudata.
Persoana ideala pentru mine este acea persoana, care (tot ideal), ma face sa ma simt in prezenta sau neprezenta ei, important, fara sa simt defectele, neroziile mele, care ma face sa ma port instinctiv frumos cu toata lumea, fara sa o simt ca pe o povara, dar nici sa simt ca as putea fi o povara pentru frumusetea cu care se poarta cu mine! Dificil, nu?