Pentru mine, baiatul perfect, din punct de vedere fizic, tre sa arate cat de cat bine, sa aiba ochii caprui sau albastri, sa nu fie f inalt (1,75 m maxim). Din punct de vedere fizic nu am prea mari pretentii Iar din punct de vedere sufleteste tre sa fie un tip de treaba, prietenos cu toata lumea, sa nu aiba conflicte cu nimeni, sa aibe si o parte romantica, dar in acelasi timp sa fie si mai nebunatic (in sensul bun al cuvantului), sa ma iubeasca cu adevarat, sa-mi fie alaturi in momentele bune, dar si in cele rele, sa nu ma minta, sa nu ma insele, sa ma inteleaga, sa aiba unele hobby-uri ca si mine, sa fie si PUTIN gelos, dar sa-mi lase si libertatea necesara, sa nu ma sufoce Cer prea mult?
Aspectul fizic nu e batut in ciue...sa aiba o fata draguta, sa fie macar cu 2-3 cm mai inalt decat mine si sa nu-l sufle vantul.
Trebuie sa aiba simtul umorului, e extrem de important pentru mine.Desigur ca trebuie sa fie sincer, sa nu se uite dupa alte fete de fata cu mine, sa fie atent cu mine... Unul dintre cele mai importante calitati este simtul masurii.Nu imi plac persoanele care exagereaza, nu conteaza in ce circumstante.