Eu mi-am schimbat buletinul de 3 ori pana acum
Prima data am iesit naspa(mie nu mi-a placut)...la cel de-a treia `incercare` am reusit imi place cel mai mult :X
Eu nu am inca. Peste cateva luni voi avea si eu... dar nu vreau! Daca ies oribil, cum voi traii cativa ani cu poza aceea?
Buna, nici nu vreau sa ma gandesc...am iesit aiurea de tot, parca eram adormita, nici nu arat la nimeni buletinul, il tin ascuns, il iau doar la nevoie, offfff ce nu imi place poza....
Verde.Nu inteleg de ce. Abia astept sa-l schimb la anul'. Poate am ocazia sa-mi aleg o alta nuanta daca nu pot sa am pretentia sa ies normal.
foarte serioasa...parca eram pusa la respect ...incercam si eu un zambet slab...si fotograful :serioasa serioasa, x-( i-am zis in gandul meu " serioasa pe dracul ca parca umbli tu cu buletinul asta cativa ani de-acum ", dar dee ca sa fac l-am acceptat asa cum e pana la urma , bine ca am pasaport ca buletinul l-am ascuns
Am iesit serioasa incercam si eu sa zambasesc dar m-ar fi bufnit rasul rau asa ca am renuntat si am iesit somnoroasa (era ora 7, mult prea devreme pentru mine) si foarte serioasa.
In buletin am iesit foate frumoasa, cred ca nu sunt eu dar in pasaport oribil, toti se uita de doua ori si nu le vine sa creada ca sunt eu.
Buletinul pentru mine este cel mai oribil lucru ...am incercat sa-l pierd intentionat, sa-l ard cu bricheta tot din greseala dar nimic ...seman cu MJ dupa operatie cel putin in buletin...