| Emeraude a întrebat:

Cum ati intampinat Revelionul? Ati avut parte si de evenimente neplacute pe unde-ati petrecut? Eu tin sa precizez ca m-am ales cu o rana urata la mana dupa ce niste amici s-au jucat cu cioburi de la o sticla de sampanie prin preajma mea... mda, am intrat in 2010 cum nu se putea mai bine! Anyway, va doresc tuturor un an in care toate dorintele sa vi se indeplineasca! La multi ani!

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

A fost foarte frumos la mine, si cel mai bine a fost ca l-am petrecut cu cea mai importanta persoana din viata mea, si anume iubitul meu. love struck La multi ani!

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu nu am avut probleme . M-am distrat . A fost frumos .

| Bacemi a răspuns:

Eu nu am avut probleme. M-am distrat. A fost frumos.

| Anca a răspuns:

Da, am intampinat 2 probleme laughing amandoua legate de sofat laughing

1. Am intrat ca o bezmetica pe o strada, fara sa ma asigur laughing putea sa fie fatal, am avut un noroc chior big grin
2. Am intrat in giratoriu pe unde se iese nu pe unde se intra laughing Si era sa lovesc o tipa cu un VW. Aia era sa lesine, nici nu mai putea vorbi cand a iesit din masina. Eu nici nu stiam ce s-a intamplat. M-am suit pe bordura. A fost o fractiune de secunda laughing Nici n-am realizat. Iubitul meu era sa lesine nu alta laughing tremura tot.
Mie nu-mi pasa. Am oprit la distanta unui PIX de acea masina. Atunci am zis : Am noroc!

Oricum toti prietenii imi zic ca eu conduc la noroc laughing
Putini se urca cu mine in masina.