| Juliebelle a întrebat:

Cum ati petrecut la aniversarea de 16 ani? Ati avut multi prieteni? Cum a fost?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Wai, a fost beleastraight face
Telefoane, rude, prieteni si mai grav:petrecere.Am crezut ca innebunescI don't want to see
Vroiam sa o sterg dar cum naibii sa pleci de la propria petrecere? Am multumit de urari, am pupat si am fost pupata de la un moment dat mi s-a facut rau de la atata vorbarie & socializare.Radeam in sinea mea gandidu-ma la intrebarea pe care o pun fiecarui musafir care vine:"Bine ai venit, cand plecibig grin?"
Nu sunt amatoare de petreceri si daca nimeni nu ar sti de ziua mea ar fi perfect
Anul viitor cica fac 18 ani. Iar o sa ma cert cu mama jumatate de an ca sa nu imi faca petrecere.Sau petrecere surprizawaiting

4 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Urmeaza...nuh cred ca o sa am prea multi pretenitongue, sa vedem acum cu scoala, urmeaza sa cunosc niste lume noua unde sunt acum.

| Dan a răspuns:

Frumos, placut, interesant!happy

| Roxy a răspuns:

Ciao:*
Pai cu 3 zile inainte mi-am sunat prieteni sa le spun ora la care sa vina. locul era stiut de mult timphappyera in casa mea(arajata pentru un super party).
Pe la 6 si ceva au venit invitati si am inceput sa stam la masa, am mancat putin, am baut cativa dintre noi9marea majoritate)si dupa aceea am inceput sa dansam. dupa ce ne-am plictisit si de dans a venit tortul.adica eu l-am adus cand am crezut ca este cazullaughing si dupa tort ne-am jucat adevar sau provocare care era mai mult porvocare si era fff dirtydevil...am avut 25 de invitatibig grin si a fost o super petrecere. vreo 2 luni sa tot vorbit de ea la scoala si peste tot pe unde mergeambig grin...
Eu anul asta vreau sa duc si 2 tuburi de frisca ca sa facem ceva mai picantdevil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e saptamana viitoarebig grin... abia asteptbig grin 50 nvitati la un restaurant dragut big grin