I-as zice din start,dar nu l-as lua direct, trebuie sa am probe sa ma creada,, il voi invita la o bere, stam ne cunoastem putin apoi ii zic.
Mi se pare si mie de prost gust tradarea/inselarea, nu trebuie iertate oricat de mult ai iubi persoana respectiva!
Eu nu i-as spune. Este strict treaba lor. Am avut si eu o experienta asemanatoare chiar cu doua dintre prietenele mele cele mai bune. Niciuna dintre ele nu m-a crezut si se gandeau ca sunt geloasa pe prietenii lor. Sansele ca un vecin pe care nu il cunosti sa te creada sunt destul de mici.
La un moment dat, insa, va afla ca il insala.
De asemenea, exista sansele ca ea sa nu si-o fi tras-o cu aia. Poate sunt doar prieteni. Poate doar s-au uitat la un film. Eu la un moment dat am facut parte dintr-un grup format preponderent din baieti. Uneori mergeam la ei si da, stateam cu un tip in camera sau cu doi sau cu trei si nu se intampla nimic. Ne uitam la un film, discutam despre diverse, ne certam despre diverse, alteori ne alergam prin casa, alteori ne bateam in pat pentru telecomanda sau pentru telefon sau mai stiu eu ce. Ideea este ca poate si sederea mea la indivizii aia, pe vremea respectiva, parea dubioasa si poate multi cand ma vedeau intrand acolo, stiind ca sunt mai multi tipi prezenti, isi imaginau ca facem gang bang sau cine stie ce film por/no, insa in realitate nu se intampla nimic. Si probabil ca daca ar fi auzit unele zgomote pe care le faceam, mai ales daca deja plecau de la premisa ca ma duc sa mi-o trag cu ei, ar fi fost aproape convinsi ca intr-adevar mi-o trag cu toti de acolo.
Iar acum, o alta povestire care nu are legatura cu prima, insa are legatura cu subiectul in cauza. Acum cateva zile eram in gradina si in casa de langa mine am auzit niste zgomote ciudate care sunau a fi niste zgomote scoase de doua persoane in timpul sexului. Acompaniate de asemenea de oftaturi, gemete si incheiate de zgomote de genul "ahhh", "uhh". M-am amuzat, mai ales ca din gradina se vede foarte bine in gradina vecinilor si ma gandeam cum de o fac asa in vazul lumii, mai ales ca ma vazusera stand in gradina. Peste un timp au inceput iar si eu m-am ridicat sa merg in casa. Cand m-am ridicat am vazut ce faceau. Fata statea intinsa pe un sezlong in niste pantaloni scurti si cu un top de la un costum de baie, iar tipul o masa si o plesnea pe spate si pe pulpe. Si pe fund. El era complet imbracat si statea pe un scaun diferit langa ea. Pana in momentul respectiv eram aproape convinsa ca faceau sex. Morala acestei povestiri este ca uneori te poti insela. Uneori exista sansele ca tipul sa nu te creada chiar si cand tu esti 100% ca ea il insala si face sex cu altii. Pentru ca de ce te-ar crede pe tine, un individ pe care nu il cunoaste, in loc sa o creada pe ea?
Iar apoi, daca nu esti 100% convins ca fac sex, este posibil sa te inseli si sa creezi un conflict acolo unde nu este cazul.
Prin urmare, din punctul meu de vedere nu merita. Stiu ca ai intentii bune, insa nu vad cum situatia se va rezolva.
Treaba e că apare câte unu sau 2 care intră discret în casă, după ce prietenul ei se urcă în mașină și pleacă, și mereu se întâmplă ca acela (sunt 2 sau 3, dar nu vin mereu toți, unul într-o zi, altul după câteva zile) să plece la fel de discret cum a venit cu ceva timp înainte să ajungă el acasă. Referitor la ce spuneai tu, că făceai parte dintr-un grup de prieteni și vă uitați toți la filme în casă șamd. Ce bărbat ar accepta să permită altora să vină în casa lui chiar și noaptea cât el este plecat de acasă, știind că partenera, prietena lui este acasă...Mi se pare ciudat. adică hai, că atunci când te afli și tu acasă și dai o petrecere e altceva, dar în cazul de față totul e cam suspect...Și oamenii ăștia de care vorbesc au 30 și ceva de ani, e greu de crezut că doar mănâncă popcorn și se bat cu pernele ore în șir ca niște copii cu femeia lu ăla, iar apoi se evaporă discret.
Tu ce ai auzit mai exact? salteaua?
aia nu gemea?
Ai auzit o saltea sau dracu ai auzit?
E adevarat ca acum, cand sunt intr-o relatie nu mi s-ar parea ca se cade sa invid barbati sa stea la mine peste noapte. Asa cum nici eu nu as accepta ca prietenul meu sa invite diverse fete la noi acasa peste noapte. Insa poate tipul ala este vreo ruda, vreun frate, vreun var. Poate nu il sufera pe gagica-su si vrea sa il evite si din cauza asta vine numai cand pleaca el. Poate e un prieten de-al fetei care nu se intelege cu el. Poate ca ii aduce iarba si stau si fumeaza iarba toata noaptea si il evita pe gagica-su pentru ca nu o lasa sa fumeze iarba. Da, ceea ce face ea este dubios insa pot fi multe alte explicatii fara sa includa sex. Fara sa fii sigur si chiar si cand esti sigur ce se intampla in casa lor este strict problema lor. Nu stiu, eu, personal, daca mi-ar spune un vecin ca are impresia ca prietenul meu ma insala cat este el plecat, pe langa faptul ca mi-ar cauza discutii in casa, as incepte sa ma intreb de ce naiba sta si ma verifica vecinul pe mine si pe prietenul meu si ce altceva mai stie despre viata mea personala. Stiu ca intentia ta e buna, insa cred ca iti sapi singur groapa. Din proprie experienta, nu e niciodata bine sa te bagi intre doi oameni, pentru ca mai mult ca sigur ajungi sa regreti, oricat de bune au fost intentiile tale.
Singurul lucru pe care il poti face este sa incepi o conversatie amiabila cu el, iar la un moment dat sa ii spui ceva de genul "Hmm prietena ta e primeste des vizite" cand vine vorba de munca sau de activitati. Nu insinua ca il insala si nici nu ii spune ce parere ai tu de comportamentul ei. Stai complet neutru si continua conversatia in alta directie dupa. Mai mult ca sigur, daca nu stie de ei va intreba mai multe detalii si mai mult ca sigur va discuta acasa cu ea pe subiectul asta. Iar daca stie de ei, o sa zica "A, da, sunt fratii ei". Sau altceva in genul asta.
Eu, una, m-as duce la el si i-as spune "vecine, mai usor cu galagia pasionala dintre tine si prietena ta noaptea si ziua atat de des, ca mai vreau si eu sa ma odihnesc!" sa nu para ca sunt bagacioasa si nici ca as vrea sa fiu nesimtita. Din pacate, exista si astfel de parasute care isi distrug demnitatea si fericirea in mod stupid si voit. Acel barbat merita cu siguranta ceva mai bun
Mama, da in ce hal, nu e de ajuns unul, cu doi.
Si inca aia sunt vecini.
Dar sigur sunt impreuna, adica, esti sigur ca nu e pestele ei?
Sunt oripilata!
Tu ori ai stat treaz pana la 4 dimineata,ascultand cu borcanul lipit pe perete si facand l@ba,ori te-ai trezit cand aia tocmai plecau,extenuati,poate, si cu buzunarele goale, dupa o lunga noapte de poker, iar scartaitul era un sunet mult prea puternit inradacinat in subconstientul tau, care prinde viata ori de cate ori te gandesti la vecina.
Lasa femeia sa faca ce vrea!
Spune-i pe un ton calm ceva de genu "Stiu ca nu-i frumos sa te bagi in relatia cuiva, dar cred ca ar trebui sa fii mai atent putin si sa-ti supraveghezi prietena ca fura curent" acum sunt 2 variante ori baiatu poate fi foarteee "in limba" dupa prietena lui incat sa nu creada ce i se spune si in cazul asta ai putea sa ii si filmezi daca se poate cam ce zici tu ca vezi (gen Ochii din Umbra ) sau daca tipul pare ca crede ce-i spui, atunci e okay, poate-poate face ceva. Oricum nu asta, nu mai trebuie sa ii zici nimic/sa faci ceva, e absolut problema lui. Si stai linistit si vezi-ti de viata ta fara problema ca lucrurile se aranjeaza in asa fel incat el o sa afle asta oricum ar fi, vorba aia "ulciorul nu merge de multe ori la apa".