Preoblema este mai delicata si nu as crede chiar tot ce spun unii si altii pe internet, ca atare, i-as sfatuii pe aia de te contacteaza, sa vorbeasca cu parintii tai intai, fara sa ma reped sa trag concluzii sau sa debitez prostii pe care sa le regret mai tarziu.
Glume de prost gust se fac tot timpul, deci, nu te repezi in nici un caz sa-ti acuzi parintii. Daca ai vedea un test de paternitate sau un certificat de nastere cu nuleme parintilor tai, da, as crede, dar si atunci as intreba cum de s-a ajuns in situatia aia.
Da, nu mi s-a intamplat mie personal, m-am referit in general.
Ti-ar arata niste acte, sa zicem?
De unde m-ar cunoaste, de unde ar face rost de acte? Astea sunt precum miturile cu Mos Craciun/
Fac eu rost de acte.
Bwuahaha
Nu mi-as dori un frate ca tine!
Tu ca tu, dar cine te-ar vrea ca sora?
Daniel ( Zukest ). El e ''fratiorul'' meu!
Stii de ce nu te-as vrea? Pentru ca m-ai bate zilnic! Te-ai enerva pe mine, tu si aici te enervezi, nu iti convin unele lucruri pe care le scriu si dupa zici ca glumesti. Pana si Ray, a constatat acest lucru!
Nu ma enervez eu doar pentru atat, ati constatat eronat.
Hai, hai. Da-o la intors!
Recunoaste,ti s-a pus pata pe mine/
Da rau de tot! Nici nu mai pot dormi noaptea din cauza asta!
))))))
Si rasul e un raspuns!
Daca e fata i-as spune ca as vrea s-o cunosc, daca e baiat i-as spune ca nu are cum ca-s adoptat...
Ti-ai dori o sora, sa inteleg?
Nu, am deja!
Dar de cunoscut tot as vrea s-o cunosc.
Eu mi-as dori un frate, sa am cu cine ma certa!
Deci, ce zici?
Ok, cand ai chef de cearta dai mesaj pe facebook ma anunti ca vrei cearta si ne certam cat vrei
Ah, desigur! Uite cine ma intelege si pe mine!
Cineva trebuie sa faca si asta
Problema e ca daca ne intelegem nu o sa ne putem certa, dar cel putin incercam.
Promit ca nu dau tare!
M-as mira.Asa incerca sa ma gandesc daca parintii mi-au zis de asta.In caz contrar, i-as intreba. Avand in vedere si ca sunt singura la parinti, as fi mai mult decat incantat.
Aici conteaza si siguranta pe care o ai atunci cand crezi ce ti-a zis persoana ce te-a contactat. E posibil sa minta.
E posibil sa minta dar e posibil sa spuna si adevarul. Si pe mine m-ar bucura faptul acesta.