Daca este o boala grava, nu disperi si sub nici o forma nu plangi sau te vaicaresti in fata parintelui, ca-l darami si in loc sa aiba putere sa lupte cu boala, il epuizeaza urlete si vaicareala ta.
Daca nu te poti stapanii, du-te afara si urla, dar nu in fata parintelui bolnav.
Iti spun din experinta, fiindca am trecut prin 3 inmormantari si i-am vazut pe toti cei dragi cum s-au dus.
Nu-ti pot descrie ce durere imensa este dupa ce-i pierzi, cand esti rupt de realitate, simtindu-te fara viata, terminat... cand nu ai putere sa te ridic din pat, cand hrana nu mai vrea sa intre in gura, cand nu mai vezi rost la nimic...
Trist
Se putea mai rau
Și nu e trist
Daca tu spui că nu e, deși mie mi se pare că ar fi, atunci mă bucur, nu cunosc povestea așa că. Sper sa fi ok.
Ce drăguț, compasiune virtuala din spate display-ului
Nu e tragedie
Eu am rămas fără tată și o fost totul pentru mine și știu cum e. Îți doresc tot binele din lume și să îți găsești fericirea și liniștea sufletească
Danke
Am vrut să îți dau o îmbrățișare da îmi arată 3 semne de exclamari, așa că îți spun sa fi iubita
Https://media1.tenor.com/....../tenor.gif
Apreciez "compasiunea" ta, era o forma de mulțumesc scrisa în germana
Eu am incercat să îți răspund cu un hug și în loc de un hug arata 3 semne de exclamari.da știu ce înseamnă danke take care of You simpaticuto
Ahh dacă nu îmi pui tu apa la plaman, nu te las
Nu sunt simpatica
Pentru mine ești și simpatica și specială.
Ultima persoana care a zis asta, a regretat ca a spus-o
Ok, sorry, mă retrag :*:*
As fi socat cu siguranta, dar s-ar putea opera sau trata cu pastile, ai spus boala grava, ci nu mortala.
În cazul mamei as intra în super-depresie și aș muri cel mai probabil dacă nu ar fi tratabila.
Tata a fost într o situație din asta în care m-a infectat și pe mine, apoi am fost nevoiți să ne tratăm luni de zile, dar bineînțeles că rămâi :O când afli așa ceva mai ales când e vorba de părinții tăi.
anonim_4396 întreabă:
Andreea202 întreabă: