| DANNY1004 a întrebat:

Cum ati reactiona sau proceda daca ati avea mai multe motive sa credeti ca un prieten destul de apropiat e gay? In afara de a-l intreba despre asta sa ceva de genul acesta.

6 răspunsuri:
| ShaOfHatred a răspuns:

"Click dreapta delete da-te-n mortii ma-tii nu stam la dicscutii"

| Teffan a răspuns:

In cazul in care crezi ca un prieten bun de al tau este homosexual, si eventual iti dezvaluie acest lucru, exista 2 situatii mari si late:

1.Te distantezi treptat de el, diplomat, sau brusc, prin jigniri homofobe.In orice caz, nu-i esti prieten adevarat.
2.Il accepti asa cum e, pentru ca sta in natura unui om de a fi homosexual, la fel cum natura unui alt om, este heterosexuala.
N-ar trebui sa insemne absolut nimic pentru tine faptul ca el e homosexual.
Este o treaba absolut personala, care nu are tangente cu comportamentul.

| DANNY1004 explică (pentru Teffan):

Faza e ca e cam insistent sau nu stiu cum sa spun. In afara de faptul ca gaseste tot timpul tot felul de motive sa imi trimita mesaje pe telefon sau sa ma sune, aproape in fiecare seara vrea sa vorbim pe skype si se supara daca nu am timp sa intru sau daca nu stau asa de mult cum ar vrea el.
Poate nu are legatura una cu alta si e numai din cauza ca se plictiseste pentru ca nu are frati si nici prea multi prieteni si sta si cu bunica lui pentru ca parintii sunt plecati in Anglia la munca, dar intr-un fel ma face sa ma simt foarte aiurea cand face lucrurile astea.

| Teffan a răspuns (pentru DANNY1004):

Poate ca e intr-adevăr gay si te iubește mult.

Nu este de condamnat.
Tine minte ce-ți spun(ca te observ din poza destul de mic)

Oamenii gay iubesc cum iubesc oamenii heterosexuali.
Nu este absolut nicio diferența, nu sunt perverși sexuali, nu sunt violatori, nu sunt nimic rău.Sunt oameni i ca și tine.
Un gay care se respecta întotdeauna îți va respecta sexualitatea,pentru ca ei știu cel mai bine cum e sa fii discriminat pe baza de orientare sexuala.

Probabil,dacă prietenul tău e gay,îți va spune intr-un final, și probabil ca îți va spune ca ii place de tine.
Ii explici ca nu ești ca el, și va înțelege.
Nu alegi de cine sa e îndrăgostești.
Iubirea nu are vârstă, nici sex.
Dacă ai fost conceput cu o orientare sexuala, nu este vina lui ca s-a îndrăgostit de tine.

Nu ajunge homofob și un activist al urii.
Sa ajungi tolerant și sa respecți orientarea sexuala a oamenilor din jurul tău, deoarece și ei ti-o respecta pe a ta.

| DrGoogle a răspuns:

Am o prietena care e lesbi si se imbraca ca un baiat si crede-ma e mult mai de gasca de cat alte fete laughing
Ca baiat nu stiu nu am avut experiente de genu.

| YoAndreyCooL a răspuns:

Nu as reactiona negativ asupra lui, ma refer ca nu se va schimba nimic in prietenia noastra. Pana la urma urmei nu e primul sau ultimul, si l-as intelege, totusi asa l-a facut Dumnezeu, asta este, unii sunt mai atrasi de beieti, unii chiar sunt atrasi si de baieti si de fete.
Cunosc si eu o fata care e Bi Lesby. Adica ii plac fetele 80% si baietii 20%. Si ma inteleg foarte bine cu ea, este de treaba si o inteleg ca nu ea a vrut sa fie asa. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, chestia e ca nu trebuie luat in ras aceasta problema. Succes