Sa citesc povestile lor cum au slabit
Eu am fost slab dintotdeauna, dar voiam sa slabesc mai mult, asa ca mi-am facut program de doua mese pe zi, si sa nu mai mananc nimic dupa ora 7 seara. Inca imi e greu sa il respect in totalitate, dar cel putin au inceput sa se vada rezultatele.
Nu chiar, dar vreau sa ajung undeva la 55-57 kg. Momentan am undeva la 60-62 kg.
Dar eu nu vreau muschi, eu vreau sa slabesc. De ce as vrea sa am 65, cand eu incerc sa ajung la 55?
Mi se spunea mereu ca sunt grasa, eram mereu exclusa si facute in toate felurile.Cei drept, mancam mult si nu prea faceam sport.Atunci nu mi-a prea pasat, dar de 1 Iunie bunicul meu mi-a zis ca m-am ingrasat foarte tare.Atunci m-am simtit usor afectata.Am trecut la dieta.Mancam masa de dimineata(o cana de lapte si jumatate de felie cu ceva), iar restul zilei nimic.La scurt timp am inceput sa fac exercitii de slabit de pe telefon(20-30 min) si intr-o saptamana am vazut rezultate vizibile.
De atunci nu mai mananc dulciuri si continui dieta.
Prima saptamana mi.a fost mai greu.Gardianul mi-a zis ca, pentru fiecare portie de mancare ceruta in plus, trebuie sa-i fac un favor.Ma cam saturasem sa-i tot satisfac poftele.Era un tip scund, gras si care asuda la fiecare miscare.
Saraca de tine, ai suferit mult?
Dupa mancare, nu.Decat sa-i fac aluia f#l@tie, mai bine rabdam de foame.Pana la urma, nu.mi dadea decat inca o portie de ghiveci.Mai mult nu puteam eu.El da. Dupa o saptamana, imi cam pierise si pofta de mancare.Cred ca am slabit atunci vreo 10 kg.
In prezent unde esti in libertate sau unde esti?
In libertate provizorie sub control judiciar.
Repede, un pronostic,, batem duminica sau ceva facem? 1?
Nu stiu, Drim.Inca nu mi.am facut biletul, as merge pe goluri, habar am...
Pune cu maxima incredere 1, aia pleaca batuti!
Cu orice in afara de metode fabuloase de pe net si pastile de slabit: mancare mai putina, autocontrol, sport(nu extenuare).
anonim_4396 întreabă: