Nici ziua noastra nationala nu o sarbatoresc.De ce as sarbatori-o pe cea a altor natii?
Ziua nationala a cui, a caror prieteni de peste ocean? Daca ai facut referire la SUA, cred ca afci confuzie ziua nationala a lor este pe 4 iulie, acum au o sarbatoare doar, mai exact Thanksgiving, care nu e zi nationala, este o sarbatoare, ceva gen in Europa ziua recoltei, cum mai se tine si prin RO inca, in unele zone.
Daca te referi la ata tara, numesteo, sa stie omu despre cine vorbesti sau intrebi
La Thanksgiving m-am referit. Pe Wikipedia zice că e sărbătoare națională:
"Thanksgiving is a national holiday celebrated on various dates in October and November in the United States, Canada, Grenada, Saint Lucia, Liberia, and unofficially in countries like Brazil, Germany and the Philippines."
Este sarbatoare nantionala nu zi nationala.Is doua chestii diferite, dar asta e nu mai conteaza.
Si de ce ai intrebat romanii,. cum au sarbatorit, sarbatori din alte tari? Romanii au si ei sarbatorile lor, fiecare cu ce are.De sarbatorit, poate romanii din SUA, cei de la ambsada Ro in SUA, aia da, ar putea sa raspunda, dar nu cei din RO.
Eu is aici si nu am sarbatorit nimic, pentru ca de regula nu sarbatoresc nimic nici in Ro cand eram si nici aici,
Nu sarbatoresc nici ziua mea de nastere, dapai alte povesti.Adica voiam sa spun ca pentru mine fiecare zi e sarbatoare stii postul ala de radio din Ro asa zice parca.
Dar acu serios, nu sarbatoresc, ca nu-s eu asa cu sarbatorile, daer daca e ceva unde se merge, ma duc, mai intilnesc alti oameni, mai vorbim, bem ceva, mincam, asa da, insa nu sarbatoresc anume ceva, indiferent de sarbatoarea respectiva.
Uite ca am si raspuns la intrebare, daca sarbatoresc sau nu.Asta aici e o chestie mai mult in familie, in grupuri mici, nu mergi nicaeri, nu iesi nicaeri, nici nu ai unde, mai toti is inchisi.