Pe aici ploua, tuna si fulgera, dar nu e furtuna(nu sunt din Bucuresti).
Greu. A inceput sa bata vantuuul tare si cand m-am prins ca ploua cu gheata, am sarit repede sa scot plasa de tantari care falfaia catre zori straine. Am deschis geamul plina de intentii bune, insa ploua cu atata putere si in directia moaca mea, incat m-am facut leoarca in cele cateva secunde de scos plasa. Totusi, mi-a placut, acum e aer curat, am deschis geamul si ma aerisesc. Ca sa nu mai spun ce frumos fulgera...
Pai ma intorceam la serviciu de la masa de pranz si m-am udat pana la genunchi...strazile erau inundate, am sunat un taxi cam 30 de min si am plecat acasa
Eu am fost norocoasa, a inceput ploaia exact cand am intrat in curte. Dar pana sa ajung m-au speriat tunetele si fulgerele.
Maicuta, e cam creepy. Noi stam la etajul 7 si cand au inceput ferestrele sa se zgaltaie, ziceai ca suntem in arca, ce mai. Am scos tvul din priza ca, daca raman fara ferestre, macar la stiri sa ma mai pot uita maine seara. Calculatorul, insa, nu am putut sa-l inchid pentru ca stau pe TPU si nu pot sa plec de aici, chit ca ar fi potopul.
Urata manifestare a naturii este si furtuna asta! Eu nu sunt din Bucuresti, dar m-am ingrozit cand am vazut prin ce ati trecut! Neplacut!
Norocum meu ca dupa ce am fost sa mananc in oras mi-era prea lene sa ma indrept spre metrou si am ales taxiul... dupa 3 minute a inceput furtuna...mergeam cu 30/h ...si auzeam prin statie cat de disperata era lumea sa faca rost de un taxi...plus oameni cu umbrele deja inutile pe strada