E un regat osindit numai acelora care in viata asta din pacate nu au reusit sa gaseasca lumina bunatatii.Cei care au in suflet lumina bunatatii si a iubirii niciodata nu vor ajunge in astfel de regat.Acei care din pacate ajung acolo ca nu stiu sa-si gaseasca in inima si viata lor lumina iubirea, bunatatea vor gasi culorile pe care le detesta cel mai mult.Nu toata lumea detesta aceleasi culori. Unele persoane nu pot iubi de exemplu albul si o sa-i chinuie culoarea alba. Unii nu pot suporta rosul aprins o sa-i chinuie rosul aprins. Exista culori si culori. Poate culoarea ce mie nu-mi place altul sa adore si invers.Mai degraba cred ca sunetul e important.Sunetul te poate chinui mai mult decat culoarea.Aceeasi culoare vazuta sub influenta unei muzici pasnice iti trezesc altfel de emotii decat cu o muzica sau un sunet ce te termina.Si cea mai frumoasa culoare asociata cu zgomote muzici infernale pare de nesuportat.Iar o culkoare ce nu iti place poate sa o vizualizezi altfel su o muzica sub un sunet ce iti produce placere.
ursuuu întreabă: