anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati vindeca o persoana mincinoasa de aceasta boala grea?

Răspuns Câştigător
| angus35 a răspuns:

Poti vindeca o persoana mincinoasa de aceasta boala grea doar cu acordul acesteia.Prima data aceasta persoana trebuie sa realizeze ca e mincinoasa si ca traieste in minciuna.

| anonim_4396 explică (pentru angus35):

Mda! Aici ai dreptate! Schimbare incepe diaunte tau, cu tine etc. E asa de bine inradacinata inacest tipar existential incat daca ii atragi atentia cu dovezi concrete incepe ai jigneste acuzand ca ai jignit-o. Pana acolo a ajuns acesta manifestare deloc sanatoasa pentru un om care se considera intelectual. Cum o veni si asta...numai stiu. Dar raspunsul tau este punctul pe I. Va multjmesc tuturor pentru sfaturi si implicare. We placut.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu se poate. Numai daca-i schimbi creierul Altfel nu se poate schimba.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

sad

| zurick a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate scopul este nobil, poate nu este imposibil să o schimbi, dar de ce să lupți pentru cineva care nu vrea ajutorul tău? Dacă-l dorea arăta semne că măcar încerca.

| danay72 a răspuns:

Noi nu putem vindeca pe nimeni, doar Dumnezeu poate.

| sublime89 a răspuns:

Doar singura se poate vindeca, daca-si propune asta.

| oprescudorin11 a răspuns:

Cred ca ceea ce ti-ai propus este imposibil. E ca si cand vrei sa faci un om de 90 de ani sa mai arate ca la 18 ani.
Minciuna este chiar hrana lor, forma lor de existenta. E, iarasi sa mai dau un exemplu, poate mai nimerit: cum vindeci un organism de cancer? Prin tratamente chimio, radio, etc. Distrugand chiar organismul, care nu e gazda, chiar el este cancer!
Eu nu am auzit sa fie tratat vreun mincinos sau vreun canceros (doar situatii de diagnostic gresit-adica nu era mincinos si nu era canceros!). Sa mai dau un exemplu: cum vindeci un om sa nu mai respire!?!?

| KhludCiprian a răspuns:

Pune-o in sedative! Cand se trezeste, schimba sedativul!

Nu se poate, creierul e facut inainte de toate sa avem o perspectiva aproximata a realitatii. Deci de fiecare data cand vorbesti, daca intri in detaliu sigur vei minti!

Mai rau, oamenii sunt predispusi sa minta ca asa e facut creierul si chiar imaginea noastra de sine. Toti invatam sa mintim atat cat sa fim "putin mai buni" si o facem cateodata nici sa nu observam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"de aceasta boala grea"... poti sa-mi zici cum ai ajuns la concluzia ca minciuna este o "boala"?

Fun fact : stiai ca pe langa oameni, mai sunt multe alte specii de animale care mint?

Consideri ca si ele sunt "bolnave"?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai auzit niciodata exprimarea din popor:" betia e boala grea-in cazul dependentilor de alcool", "lenea e pacatoasa" etc?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate e psihopat(a) te-ai gandit?!

Întrebări similare