Da,chiar este treaba mea si ar trebui să fie si a ta si a altora.De ce?
Pentru ca si tu mergi la spital (ca nici eu nu am fost să mă uit de ce se intampla,am fost cu un scop banuiesc) si membrii familiei tale merg,sotia,mama sau copii si nu cred ca iti convine sa fi cu cineva drag tie,sau tu însuți despicat pe masa si medicul sa zică "a, eu nu pun ștampila pe hărți ca nu ai intrat pe site sa faci programare". Lucuri de genul se pot intampla pe ultima sută de metri, sau sa ti sa faca rau brusc si sa fi trimis la un N medic, iar pisolcosul ala sa te lase sa mori pe hol ca el are treaba sa se scarpine in fund, sa pipăie asistenta si sa isi bea cafeaua.Asta le e meseria, sa vindece si sa ajute oameni ca de asta au salariu si e normal sa ma deranjeze cand vad o femeie disperată ce pot fi eu maine poimâine doamne fereste, o bătrână chinuită ce poate oricand fi mama, sau un băiat tanar ce trage sa moara (ce poate fi bărbatul meu) pentru ca nu e băgat în seamă de niște slinosi burdusiti de salarii mari si spagi grase.
Mai sunt și doctori care înainte de toate sunt oameni.O problemă nu doar în domeniul medical, ci în toate domeniile care implică îngrijirea și protecția cetățenilor este aceea că cei care intră pe acele posturi o fac doar pentru bani.Nu se gândesc că într-o zi pot fi în locul acelui pacient chiar ei.
Majoritatea fac asa.
Nu le pasa, pentru ca ei se cunosc intre ei si nu se lasă pe dinafara. Daca e nevoie sa se caute in fund unul pe altul la 3 dimineata sunt prezenți.
Eu cred ca sunt prea burdusiti de bani si nu isi mai bat capul cu nimic.
Pai mergi cu bani la ei, ca doar nu cu mâna în fund sau pe ochi frumoși si tot asa fac.Sunt pur si simplu plictisiți si nepăsători.
imihaistoian întreabă: