Îţi sugerez şi ţie şi celor care mai au întrebări de tipul asta să folosească formul jocului respectiv . http://forum.ladypopular.ro/
E mult mai ok , primeşti răspunsuri de la jucători care ştiu.Baftă!
Ca sa castigi diamante sunt doar 2 variante : inviti prietenii si poate ai noroc si iti ofera. mie mi-a oferit decat 1.
2. ori cumperi adevarat cu bani adevarati. simplu! alte variante nu exista...
Pai castigi 200 de diamante la 100 de zile, si diamate gratuite mai poti primi la butic, numai ca dai 100$ din banii din joc, altef, doiamate gratuite nu mai primesti
Ceea ce iti spun acum nu este vreo minciuna, sau la baza.Eu ma joc de 117 zile si am facut o pauza cam dupa 15 zile de cand am inceput pana acum 2 saptamani.Si in zilele astea tot ce am facut a fost sa am grija de domnisoara( neavand niciun ban dupa ce am reluat jocul) tot ce am facut a fost sa ma joc jocuri( sudoku de cateva ori,sau chiar odata; Razuieste,Prajitura norocoasa, Conecteaza punctele, Duelul de moda si jocul acela cu gramatica).M-am jucat aceste jocuri si am provocat multe alte domnisoare la duelul de moda pentru a putea trece de nivelul 5( la care inca ma aflu ) iar astazi am vazut ca am 189 de diamante, crede`ma, fara sa le cumpar sau altceva.mi-am dat seama cate aveam abia dupa ce am vazut sus numarul de diamante(fara sa stiu ca numarul acela reprezinta diamantele pe care le am ) si apoi am activat premium pentru 100 de diamante si am ramas cu 89.Dar crede-ma ca nu stiu de unde sunt acele diamante, insa presupun ca ar putea fi de la jocuri sau provocari.Eu una cred ca le castigi jucandu-te lady popular zilnic si fiind activa: jocuri, provocari poate etc.Altfel nu imi pot explica de unde au aparut acele diamante.
Anonimatic, tu ai 189 de diamante pentru ca daca joci 109 de zile pe lady popular iti da gratuit 200 de diamante, crede-ma, daca nu ma crezi viziteaza-ma pe lady popular, ma cheama Magdis si vei vedea ca nu v-am mintit. Funda?