| Adi88 a întrebat:

Cum câștigi premii pe TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dai raspunsuri inteligente, sau daca esti pe primul loc in clasamentul cu cele mai multe raspunsuri. Nu uita, răspunsurile sunt considerate bune sau inteligente de catre editorii TPU

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

"Din dorinţa de a le mulţumi celor mai merituoşi utilizatori, TPU lansează acum magazinul de premii. Produsele de mai jos se pot achiziţiona contra monede virtuale TPU. Dacă nu ai acumulat suficiente monede TPU pentru a-ţi lua premiul dorit, poţi obţine mai multe contribuind pe site cu răspunsuri de calitate ce vor fi apreciate de către editorii noştri."

| darrio2007 a răspuns:

Greu. De cand sunt pe TPU am castigat doar un tricou. Cu ceva ani in urma.

| Adi88 explică (pentru darrio2007):

Bun si ala decat deloc

| RAY a răspuns:

Nu intri pe TPU pentru a castiga premii, ajuti omul din empatie, TPU nu este site de care ofera premii si pur simplu este o rasplatire a unor raspunsuri bune, dar repet nu pentru asta stai pe TPU, acele monede se ofera pentru raspunsuri ca bonus

| Adi88 explică (pentru RAY):

Nu am zis ca intru pe TPU pentru premii. Am vzt ca sunt niste premii si eram curios cum se acorda, si asa nu au mare valoare premile respective.

| Xelon a răspuns:

Ihh,cât de naiv...
Tu chiar crezi ca premiile alea sunt puse acolo ca sa le câștigam noi? happy

| Henrypericolpublic a răspuns:

Alea sunt ca bonus pentru răspunsuri bune dar eu consider ca "muncesc"pe TPU ca sa ajut lumea și ca sa fiu ajutat nu ca sa câștig premii.

Întrebări similare