anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum caut ceva pe Deep web?
Am intrat și îmi apăreau o grămadă de link-uri, iar în dreptul fiecărui link scria unde duce linkul respectiv.
Am dat pe unul dintre ele unde scria tor search, după asta mi-a apărut o pagină ca și google și bara de căutare, doar că alte denumiri. Am căutat acolo ce mă interesa, dar multe dintre link-urile pe care le accesam, nu mergeau, iar altele care mergeau necesitau parola. (App, cum fac rost de parole?) Acolo se caută ce vrei sa cauti sau știți voi ceva mai bun?
Adică as vrea sa caut gen, ca și cum aș căuta pe Google și să-mi de a repede ceea ce caut.
Am înțeles de la cineva că poți găsi absolut tot ce vrei și că este foarte wow internetul ascuns. Mă rog, eu am intrat, dar nu mi s-a părut cine știe ce...

14 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Vrei sa vezi cum sunt tranșați oameni în direct? Ăla este internetul lui dracu, nu îți recomand să intri pe el + că pune ochii și FBI-ul pe tine după câteva pagini deschise.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Am deschis o grămadă de pagini până acum.
Depinde de ceea ce cauți și la ce te uiți.
Nu este chiar așa de periculos precum se zice.
Și da, as fi curios sa vad cum sunt oamenii tranșați in direct, dar nu o să mă uit niciodată la așa ceva.

| Hollyg a răspuns:

Deep web si dark web sunt doua lucruri diferite. Pana ajungi la dark web dai de Deep web dar chiar si asa nu subt usor de accesat. In primul rând browserul trebuie sa fie unul diferit de google, in al 2-le-a rând iti trebuie o aplicație de mascare a Ip-ului. Asta pentru ca, este ilegal si nu ai vrea sa te trezești cu poliția la usa, si 2, pentru ca sunt tot felul de dubioși ce iti pot afla Ip-ul, respectiv datele etc. Trebuie sa ai pc-ul, laptop-ul foarte bine securizat înainte de ai intra acolo, si daca nu ma înșel, citisem recent ca majoritatea cumpărăturilor se fac cu Bitcoin. Ceea ce nu cred ca ai, in măsura in care 1 Bitcoin este egal cu vreo 7000 de dorlari. Nu cred ca ai ceea ce sa găsești tu potrivit pe Deep web deci tine-te departe. Better safe than sorry.

| anonim_4396 explică (pentru Hollyg):

Eu am intrat doar cu browserul Tor pe PC, fara nimic altceva, și am accesat o grămadă de site-uri, dar nu am pățit nimic până acum.
Multe dintre site-uri nu merg, iar altele care merg, necesita parola pentru a le accesa.

Și tot nu mi-a răspuns nimeni la întrebare...

| Hollyg a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ti-a răspuns nimeni la întrebare pentru ca nu este atat de usor sa ajungi acolo. Nu ne-ai convins ca tu ai intrat dar nu ai știut sa cauți. Ai primit răspunsuri in care toți te conving sa nu intri si sa iti vezi de treaba ta pentru ca ne-ai lasat impresia ca acumulezi informații înainte de o face. Un simplu Swatch pe google te-ar fi ajutat mai mult, cel putin cu formularea întrebării, in sensul ca macar ai prezentat credibilitate. Sunt oameni care au apelat la hackeri pentru a intra si a caută diverse. Daca știai sa intri sau chiar sa zicem ca prin nu stiu ce circumstanțe ai intrat, ai fi știut sa cauți, si ai fi știut si ca este ilegal si nu ai fi întrebat aici. Dar, dupa cum spuneam, nu te crede nimeni ca ai intrat. Si ca sa iti răspund la întrebare sunt anumite zone ca sa le zic asa, unde trebuie sa plătești ca sa intri, referitor la ce am zis mai sus de Bitcoin. Cat despre parole, parolele ca sa le afli trebuie sa ai legături cu oameni ca au intrat sau vând acolo ori sunt clienți. Deci intr-un cuvânt, nu le găsești online si cu siguranța nu gratis. Succes!

| Hollyg a răspuns (pentru Hollyg):

Search* nu Swatch scuze

Nu este deloc greu sa intri pe Deep web. Eu am intrat, dar doar pe Deep web, dar sunt începător.
Când am intrat, mi-au apărut o grămadă de link-uri.
Am dat eu pe mai multe.
Pe unul dintre link-uri scria tor search, am dat pe el și acolo mi-a apărut exact cum apare când scrii google și bara de căutare, doar că în loc de google scria tor search, iar dedesubt era bara de cautare, iar sub bara niste fotografii ciudate.
Când am căutat ceva, am căutat doar cu tor search. Fiind începător, voiam să aflu niste link-uri unde poți căuta chiar absolut tot ce vrei.
Plus de asta, chiar nu-mi pasă dacă mă crezi sau nu.
Am intrat acolo și am văzut o grămadă de tâmpenii când am accesat anumite link-uri.
Și nu este ilegal să-l accesezi, atata timp cat îl folosești in scopuri bune!

Am intrat cu tor browser, apoi am căutat hidden Wiki, după asta am intrat pe Deep web, acolo mi-au apărut cateva link-uri. In dreptul fiecărui link scria la ce face referire link-ul respectiv.
Era un link, iar în dreptul lui scria tor search, eu acolo am căutat ce mă interesa, dar multe dintre paginile pe care le accesam, nu se încărcau. De asta am zis că aș avea nevoie de un link prin care sa caut absolut tot ce mă interesează.

| Hollyg a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista scopuri bune! Este piața neagră a Internetului? si este ilegal. Da un search pe google.

Găsești și chestii bune și rele

| ioan452 a răspuns:

Te sfătuiesc sa ocolești acest deepweb, din câte știu eu ii destul de periculos și nu cred ca esti tu interesat de ce se afla pe acel site, traficanți de droguri și alte mizerii. Oricum nu se accesează așa ușor de pe google, trebuie sa ai un program anume, Tor din câte am auzit. Dar mai bine îți vezi de treaba.

| anonim_4396 explică (pentru ioan452):

Știu ca este periculos și chiar mă interesează foarte tare sa intru acolo.
Am văzut o grămadă de chestii când am accesat anumite link-uri (filme pentru adulți cu copiii mici, morți, sataniști, executări in direct, etc.)
Și știu că nu se accesează de pe google!
Am mai intrat de mai multe ori și știu de ce este nevoie că sa intri acolo, doar că atunci când intri pe Deep web, îți apar niste link-uri.
Pe mine mă interesează unde anume pe Deep web pot sa caut ceva, gen cum caut pe Google!
Până acum am căutat doar in tot search, dar multe dintre link-uri nu mergeau!
Și nu, chiar nu vreau să-mi văd de treabă, că mă arde focul, și-mi place!

| nooneishereboo a răspuns:

Eu zic sa renunți, din propria mea experiență.
Am încercat și eu să accesez internetul ascuns din curiozitate, cu ajutorul unui prieten care se pricepe la chestii de genul.
Am intrat pe un site cu arme și imediat după aceea mi-a apărut o notificare tip alertă că cineva vrea să îmi descopere locația.
Nu vreau să dau prea multe detalii, dar de atunci mi-e frică să accesez uneori și internetul normal.
Dacă ești începător și nu stii ce faci, renunță.

| anonim_4396 explică (pentru nooneishereboo):

Daca vrea cineva să-ți descopere locatia, o poate face și dacă accesezi internetul normal.
Plus de-asta, nupoatesa fie chiar așa de rău internetul ascuns.
Depinde ce faci acolo, dacă îl folosești in scopuri bune, poți intra când vrei că nu pațești nimic.