Stefan
| Stefan a întrebat:

Cum comentati acest citat. Cînd femeia spune "NU" înseamna "POATE", cînd spune "POATE", înseamna"DA". Si daca spune "DA" înseamna ca nu-i femeie!

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Parerea mea, este ca atunci cand spui " NU " este NU! In alte tari se condamna daca violezi o femeie care iti spune NU ". Daca sune " POATE " atunci stie exact ca daca ajunge in situatia de a ceda, se poate si ca ar vrea... dar cand spune " DA" inseamna ca sigur este DA si nu ai de ce sa te temi sa iti faci probleme ...Cu drag, Lucien.

14 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ce exagerari? Invita tu din club o femeie la tine acasa : daca spune da, inseamna ca-i in calduri rau, o sa te astepte o noapte furtunoasa. Daca spune poate, totul e aranjat numai ca nu vrea sa para pasare de noapte, deci poti fi si aici linistit. Daca spune nu, nu te ambala, nu te agita. Ia arata-i masina cu care ai venit sa vezi cat de strong e ''Nu'' la femeie.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eee...happy Si voi acum. Daca sp Nu pai da asa ramane.big grin Unele se potrivesc big grin

| lia a răspuns:

Depinde de imprejurare. Vad ca majoritatea s-au gandit la prostioare.hee hee
Eu spun asa, ca acest citat face referire la faptul ca femeile, in majoritatea lucrurilor pe care le fac, sunt indecise. Nu cred ca face neaparat referire la o situatie.
Dar as vrea sa fac o schimbare, daca spune "DA", inseamna ca stie ce vrea de la viata. Nu mai poate fi atat de usor influentata, probabil din acest motiv nu mai este considerata femeie, in acest citat.

cami
| cami a răspuns:

laughing. ce sa mai comentam. Eh, in mare parte cam asa e!
Normal, ca daca pune piciorul in prag si spune "NU", pai da fii convins ca "Nu" e.

daniela
| daniela a răspuns:

Exagerari Doamne exagerari

| albastrel a răspuns:

Flav sunt femei si cele despre care ai povestit tu... dar eu le-as numii altfel. c***e...

Eu una cand spun NU este NUUUU foarte hotarat
cand spun POATE inseamna ca mai ma gandesc
iar cand spun DA este DAAA!:d

| D-Anna a răspuns:

Criticul :ca bine zicibig grin sunt fata recunosc dar hei in general femeile asa-s de ticnited'oh dar ceea ce zici tu chiar nu-i asa eu cand am zis nu 1 data crede-ma si tu ii zice"bine nu"straight face si eu zic da de muuuulte ori de ex:"dia te rog imi faci tema la mate" rasp:da
"dee nu-mi dai 10 lei" rasp:da :didi: vi cu me la chiosc" rasp da laughing
apoi eu poate nu-s femeie(fata ma rog)laughingfratemeu zice asa "tuh tu esti 80 % baiat si 20% fatalaughing nu cheltuiesti bani, joci fotbal, iti plac hainele de baieti cei mai buni preteni ai tai sunt baieti thinking dar nu nu e asa oh go on i'm just weirdlaughing)

| diavolitza a răspuns:

Stiam chestia asta de era cu virgina laughing. da intr-adevar uneori se potriveste alteori nu. daca iti intrebi prietena daca te iubeste si spune da asta nu inseamna ca e travestit sau extraterestru laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acea femeie pierde mult in viata, prin raspunsuri evazive, si nesincere.de fapt pierde ce e important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am mai zis odata...
Ele zic ca noi si fac ca elehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexvitan: iti vei bate si tu capul cu "prostioarele" astea, mai tarziu. Asta in cazul in care esti heterosexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh daca ne luam dupa acest citat sincer nu ajungem niciunde big grin daca fata spune nu atunci e nu.De ce daca fata are curajul sa spuna "da"nu e femeie? doar pentru ca sa spunem asa "a avut curajul" sa spuna da? daca femeia vrea spune da daca nu vrea spune nu, daca nu stie sigur spune "ma mai gandesc","pai sa vad"si alte celehappy...

| adryanna_8019 a răspuns:

Eh. daca spune exact asa cum scrie in acest citat.inseamna ca nu stie ce vrea de la viata.si de ce. daca spune "da" nu este femeie? doar pentru ca a stiut exact ce sa raspunda?