Penibili, absolut penibili! Sa te bata niste arabeti...
Unii chiar visau ca astia vor defila la mondial si vor castiga trofeul : ) ) ) Le0nel a fost petarda meciului, noroc cu golul inscris dintr-un penalty acordat extrem de usor, eu cand le ziceam tuturor ca asta la nationala e 0 cand echipa nu joaca pentru el eram facut hater. Argentina e extrem de slaba, deja au emotii mari pentru calificarea din grupe, mondialul trecut au fost calificati din grupe dintr-un penalty inventat in meciul decisiv cu Nigeria, e posibil sa dea iar de Franta in optimi daca totusi vor trece si pleaca acasa.
Intreaba "profesionistii " is pe aici, aia care se bateau pana la moarte ca aia is cei mai buni, cei mai tari, jucatorii galactici eu cand am venit si am spus ca jucatorii se vad la echipa nationala, miau sarit toti in cap, in special fanaticu de Drimmero, acu ia-l la intrebari, ce faci mai fotbalistii aia super buni, doara la echipele de club unde e toata spuma.
SAi rabdare ca apare acu si ailantii sa-i vezi cum isi dau cu stingu in dreptu.
Eu nu inteleg de ce oamenii, sau aia carora le place fotbalul, gindesc in felul ala in care ei gindesc?
Oare atit pot? Pai gindeste ca si tu daca ai juca alaturi de marii fotbalisti ai lumii, ai fi si tu bun ai da goluri, toti te-ar vedea mare scula.
Dar cand esti singur ups stai ca nu mai merge caruta. Mesi mare scula, o luat-o in barba original si or sa o ia si altii.
Voi credeti ca sperie pe careva ca e Mesi cai mai stiu eu ce alt trompetist de asta, Ronaldo sau peste prajit?
Fotbalisti buni nu prea sunt asa multi, fotablistu bun aici se vede, cu altii slabi pe linga el in echipa.
Pina acu ii ridica in slavi, acu vad ii critica ca sa vezi si tu ce oameni frate.
Venise asta la mine ca eu habar nu am de fotabal, de parca trebuie sa te pricepi, este si arata o arta ascunsa sau ce?
Orice jucator care e bun, nu conteaza in ce sport, e bun oricind, asta e clara, chiar daca ia bataie echipa lui pentru ca doara el ar fi bun in acea echipa, el va juca totdeauna f bine, va fi mereu in centru atentiei.
Stai ca vine si alatu ronaldo si care mai sunt spaima fotabalul european, doara la cluburi, can rest is mai pe nicaeri
Daca imi vine sa cred? Pai si RO a batut Argentina, nu vad cei de mirat.
Cind o fost campionatul in Coreea multe nationale de top sau dus acasa multe care aveau jucatori aia spaima ciorilor.
Acu deja is penibili, asa spune Drimmero, dar de l-ai fi intrebat inainte, tiar fi dat si una in cap de ziceai altceva
Mike Tyson, cand era in top, se ducea la petreceri unde bea si tragea pe nas, iar dupa un timps curt se ducea la meci. Si fix alea erau luptele unde era invins. Apogeul lui a fost cand avea o disciplina impecabila, un antrenor impecabil care il sustinea in tot ce facea(Cus D'mato), manca, dormea si se antrena toata ziua. A decazut cand a inceput sa se creada prea bun si sa creada ca e atat de bun incat se poate duce la petreceri si sa nu se mai antreneze si sa castige. Fix atunci a inceput sa isi ia knock-outuri de la oameni care desi nu erau favorizati luau sportul in serios, nu ca pe o joaca. Dovada ca mandria e cel mai mare pacat care i-a facut si pe ingeri sa cada.
Eh, de ce zic toate astea, pai fix asa se intampla cu toti care ajung la un anumit nivel, dupa ce castigi toate baloanele de aur, dupa ce iei toate premiile, sau in muzica, toate grammy-urile sau ca actor oscar, incepi sa-ti bati *** de ce-ai facut si sa te crezi zeu si sa nu mai iei in serios munca. Fix asa se intampla cu foarte multi in orice domeniu, inclusiv sportul.
Normal ca un underdog, cel defavorizat o sa te bata, daca tu te crezi cel mai bun.
Un fel de David contra lui Goliat.
Asa e corect, de fapt sa se intample. Nimeni nu e imun. Viata se invarte ca roata.
Toti vor avea felia lor de tort dar vor gusta si terci, mai ales daca nu iau in serios sportul in care s-au angrenat.
Totusi de bine de rau, Messi a inscris in meci. Ce ati vrea, sa care fiecare meci ca un hamal? E 11 contra 11, nu 1 contra 11.
Oricine ai fi, esti om, ai meciuri bune si meciuri proaste.
La fel ca si in viata, ai perioade bune si perioade mai putin bune.
Era vorba despre alte povesti. Unu bun are meciuri bune si meciuri proaste? Eu cunosc jucatori care au avut numai meciouri bune. Hagi, sincer eu nu stiu ca aomu ala sa fi jucat prost vreodata serios. Pele ala la fel, meci de meci juca la fel, chair daca echipa lui pierdea, ele juca la fel de bine.
Stai sa-i vezi pe galacticii astia, sau mai facut de ris si inainte. Eu asta am spus, uin jucator bun nu se pune la echipa de club, acea evaliuare este relativa, nu arata nimic, exact cum sa intimnplat cu multi care la nationala erau stersi, aia arata ce? Srtata ca de fapt nu-s asa de buni cand is singuri, ma refer doara ala mai bun in acea echipa.
Pai hagi frate ducea echipa ion spate el singur vrei sa spui ca nu-i adevarat? La Sportu cand era el era echipa, el facea spectacol, el dadea goluri etc.
Cea facurt ronaldo cu baloane de aur si etc la echipa nationala? S-a facut de r ahat, nimic sters, si altii ca el.Ronaldo brazilianu eu asa tiu minte la nationala mai mereu sters, slab de tot.
Maradona bun, ala da juca bine mai mereu despre asta vorbeam. Pt ca am spus parerea asta pe aici, am explicat la fel, unora care is inebuniti si se dau loviti, mari cunoscatori, au spus ca aia care au desemnat pe nu stiu cine cei mai buni din lume, aia nu se pricep, dar se pricep ei si au dat nume.
Eu le-am explicat frumos ca o evaluare nu se face cum vad ei sau cum cred ei, la echipa aia ce numea el jucatori cei mai bunil acolo erau adunati toata spuma, deci normal ca pari mai bun, doara pari, dai goluri pentru ca are cine sa te ajute, nu pentru ca ai fi tu hagi cand esti la nationala si nu mai ai linga tine spuma de la apate ups, gata ti sau dus figurule de mare vedeta.
Messi a dat un gol? A dat gol din penalty, putea oricine sa bata, dar el cum e vedeta a zis sasi mai stearga din prestatia slaba nitel, asa fac astia, se baga ei sa faca, nu cumva sai aia altul fata.
Sa dai gol din panalty nu-i o lauda, si portaru ar putea sa daea gol. Avuse ocazii la balamuc de ce nu i-a mers? Numa in afara jocului, pomana, pomanagiu .
Dar am zis ca si aia care ii laudau, au zis ca a fost slab si ca nu stiu ce miloaga ca n-a fost 11 metri etc
In vioata ai perioade proaste cand nu tine ceva de tine persoanal, dar ce tine de tine si tu stiio f bine ce faci, acolo nu are ce perioada propasta sa ai.
Nu am nimic cu ei, doar discutam ca unia le tin partea f mult, ma refer la fani, le fac evaluari super, doar pe baza la ce arata aia la club, ceea ce este grresit.
Despre asta vorbeam, nu ca am eu ceva cu Messi sau altii, e treaba lor jobu lor.
Tu incurci individu cu echipa. ERu asta aratam ca fotablistii aia cu baloane de aur si alte alea, care dau o caruta de goluri la echipa lor, aia nu-s asa de buni pe cait se arata sau vedem noi.
Boxerul ala era singur, el depindea doara de el, nu depindea de ce colegi avea pentru ca narte ce colegi sa aiba.
LA fel si in te nis unde esti singur, ca si fufa aia mare campioana care nu cistiga mai mereu nimic
Unu bun joaca meci de memci la fel, aia cinstiga un meci cu cel mai bun si perde cu ultimu din coada, brei sa spui ca e buna la tenis? Pai Nastase cand juca cistiga sau jica bine mereu, ala da poti sa zici ca era bun, sau care au mai fost, ori aia americanca care batea tot cde misca de aia ce poti sa spu?
Daca Halep ar fi buna, aia cum mai era? Care e bun si care e mai putin bun?
Deci nu incurca faptul ca vine miliardaru lu peste prajit, aduce la el in echipa pe cei mai buni, pai normal ca aia bate pe toti dar fac asta pentru ca is toti buni, sau mai buni, ori au un nivel si pusi imppreuna fac o echipa buna.
Cind l-ai luat din acel mecanism, si-l pui singur cu op echipa slab, joaca si el prapastie dar normal ar fi trebuie sa joace bine, cum am zis chiar daca pierde el trebuie sa joace bine, sa dea goluri,, sa faca spectacol etc, dar cand are mingea deja s-a pierdut
nu mai are linga el pe aia de la club.
Vorbesc de aia care la club is buni si la nationala pe linga, eu de aia vorbesc, pe aia nu-i poti numi jucatori buni, asta e parerea mea si o sa o tiu pentru cas asa consider eu ca este, nu ce spun altii.
Poate sa nu dea gol deloc, sar sa arate ca e bun, sa d=ribleze sa paseze sa faca ceva, eu am vazut in trecut f multi de astia figuranti la cluburi varza la nationala,
Pt mine aia nu-s buni, asta e tot, nu-s buni.
Mie da. Nu sunt cine știe ce, nu mi-a plăcut niciodată Arhentina.
Mie îmi e ciudă că nu a bătut Danemarca.
Franta si Germania chiar sunt printre favorite, Franta fara mijlocul Kante-Pogba si alte absente importante din cauza accidentarilor a jucat superb cu Australia si au batut confortabil, totusi sa vedem pe mai departe ce vor face, ideea e ca arata foarte bine in ciuda absentelor, eu o vad ca fiind principala favorita la trofeu alaturi de Germania, nemtii au cel mai bun mijloc la ora actuala Kimmich-Goretzka si un antrenor foarte bun care joaca ultra-ofensiv si compact, a dus stilul gegenpressing la alt nivel, Brazilia e prea umflata de presa, nu cred ca vor face mare branza acum sa vedem, au destule vedete si ei.
Spania nu stiu daca vor trece de grupe la ce lot are la dispozitie, iar Danemarca e slabuta, a fost dominata azi de Tunisia.
Acum 4 ani am zis dinaintea turneului si in timpul lui de atatea ori ca Franta va lua mondialul la ce echipa are, asta s-a intamplat, la fel zic si acum, daca nu va lua Franta atunci va lua Germania.
Si eu am zis de 3 ori când a luat Spania euro mondial euro și a luat. Și la fel am zis de Germania când a luat în 2014.
Acum nu zic cine, am zis doar cine sper și vreau. Mai bine o surpriză, cineva care nu a luat. Mult mai frumos.
Cum a facut Spania show în generația de aur. Superb.
Te uitai la fotbal prin 2008 cand luase primul euro? Aveau echipa buna pe atunci, erau Iniesta, Xavi in prime, aia 2 faceau tot jocul, Casillas tanar si cel mai bun portar la acele vremuri, Puyol in centrul apararii care era realmente o bestie si tot asa, acum Spania e o fantoma a ce a fost, nu le dau nicio sansa la trofeu, Enrique ala in loc sa-l convoace pe Ramos care si intr-un picior e peste fundasii Spaniei de acum, el l-a convocat pe Eric Garcia care n-are nicio treaba cu sportul asta, printre cei mai slabi fundasi de cand ma uit eu la fotbal, e rudimentar total, sa nu mai zic ca in atac e Morata ratangiul si omul offside )))) o sa fie comedie echipa spaniolilor. Mie nu mi s-a parut ca Spania sa fie chiar asa wow in perioada lor de glorie, Brazilia 2002 mi s-a parut mult mai puternica, Italia 2006, Franta anilor 2000 cand la fel luase mondialul si euro si a mai jucat o finala de mondial, ca lot erau peste Spania 2008-2012, drept dovada ca Spania a inceput sa castige trofee cand celelalte nationale au ajuns la final de ciclu, spaniolii pana in 2010 abia treceau de grupe la mondiale, nu miscau cu ceilalati granzi desi au avut aproximativ aceeasi generatie, au fost dezastru la Wc 98, Euro 2000, Wc 2002 au fost furati in meciul cu Coreea de Sud dar tot nu ar fi luat mondialul, la euro 2004 n-au iesit din grupe, in 2006 au iesit in optimi, i-a scos Franta, abia dupa ce au slabit nationalele astea au inceput sa miste, adica fix in astia 4 ani cand erau doar ei si restul.
Nu mai fii invidios.
Spania din 2008 este cea mai bună echipă a generației noastre. Nu mai e ce a fost, dar un fan adevărat rămâne fan pe veci.
Si chiar primul meci pe care l-am văzut a fost Spania-Italia, semifinala euro2008, țin si acum minte, Italia campioană mondială, Spania zicea că are șanse zero taică-meu și nu stiu poate din tendința mea de a ține cu ăia mai amărâții, am ținut cu Spania. Și culmea, Spania a bătut, la penalty, duelul celor mai bun portari Casillas vs Buffon. Apoi am văzut că de fapt nu sunt amărâți, de fapt sunt buni, de fapt cei mai buni din timpul nostru. M-au câștigat pe veci.
Nu cred să mai prindem vreo Națională a vreunei țări care să egaleze măreția Spaniei de atunci. Cred că e singura care a reușit performanța asta de euro, cm, euro la rând în toată istoria fotbalului.
Acum de Danemarca, m-au impresionat de la euro de când cu Eriksen. Atunci am văzut ceva ce nu mai văzusem de mult. O echipă. Nu un superstar, nu 3 vedete, ci o întreagă echipă bună, închegată, care au știut să își mențină calmul și concentrarea. Eu zic că merită.
Alții nu m-au surprins.
N-am de ce sa fiu invidios, recunosc ca nu m-a atras fotbalul spaniol in general, mi s-au parut mai mereu niste hoti in special Barcelona de-a lungul timpului dar e alta discutie asta.
Italia la Euro 2008 era in regres, mai exact dupa ce luase WC in 2006 intreg fotbalul italian a cazut dupa scandalul Calciopoli, echipele italiene si nationala Italiei a decazut enorm, mai luase UCL Milan in 2007 dar aveau o super echipa si Inter in 2010 iar la nivel de echipa nationala Italia nu a mai contat pana a luat Euro anul trecut si ala din anumite conjuncturi, la Euro 2008 Italia ajunsese la final de ciclu. Spania cu acelasi lot de jucatori relativ in precedentele turnee finale a fost slaba, dar na, fiecare cu ciclul sau, Spania e fara doar si poate printre nationalele cele mai importante in lumea fotbalului mondial dar are un singur mondial pe langa celelalte nationale precum Brazilia, Germania, Italia care sunt la alt nivel la campionatele mondiale.
Am vazut ca au batut cu 7-0 pe amaratii de la Costa Rica, nemtii si-au luat-o pe costum, trebuie sa bata neaparat meciul urmator si au cu Spania, cand nemtii trebuie sa bata fac meciul vietii, va fi un meci de totul sau nimic Spania-Germania.
Da, au Brazilia, Germania, Argentina mai multe mondiale luate pentru că într-adevăr câștigă la vreo 10-20 de ani câte o cupă, când au o generație mai bună sau noroc.Dar excluzând generațiile lui Pele și Maradona, nu prea au avut generații wow, ci mai mult noroc.
Uite Italia campioana Europeană stă acasă. De ce, pentru că a avut mai mult noroc, nu are cel mai bun lot. Dacă avea, era la mondial. La fel a fost și cu toate campioanele europene și mondiale recente care după ce au luat un titlu, nu prea au mai făcut nimic. Excepția a fost Spania din 2006. Ea chiar a avut cea mai bună națională timp de minim 7 ani. Și da, arată și acum bine după meciul de ieri.Arată cel mai bine, alături de Franța și Anglia. Și o să urmăresc Japonia și Arabia, nu m-ar deranja astfel de surprize. Cum am zis, îmi place când o națională mai mică le ia fața aroganților care se cred cei mai tari degeaba.
Brazilia a mai luat de 2 ori mondialul dupa generatia lui Pele, au avut la ultimul mondial castigat o generatie fabuloasa, Dida, Ceni, Roberto Carlos, Cafu (astia 2 erau cei mai buni fundasi laterali ai lumii la ora aia), Lucio, Rivaldo, magicul Ronaldinho, fenomenalul Ronaldo Nazario care asta venea dupa niste accidentari horror la ambii genunchi, practic avea ambii genunchi praf pana sa participe la mondial, doctorii nu-i mai dadeau nicio sansa sa mai joace fotbal vreodata si totusi a fost omul turneului, golgheterul mondialului, a dat inclusiv o dubla in finala cu Germania, deci Brazilia mereu a avut material de campioana mondiala, Franta nu mai zic, Italia...cea mai ghinionista nationala e de departe Olanda, n-au luat Wc desi au avut generatia aia cu Van Basten, Gullit, Rijkaard, asta ca sa ne dam seama la ce nivel se afla fotbalul in acele vremuri daca echipe ca Olanda cu baloane de aur in lot n-au luat mondialul.
Italia s-a abonat sa stea acasa la mondiale sau sa nu iasa din grupe, astia din 2006 au ajuns la un nivel execrabil, au luat euro anul trecut dar a fost unul dintre cele mai slabe campionate europene vazute de mine, nici macar atunci cand luase Grecia n-a fost asa de slab.
Multi o dau pe Brazilia ca fiind all time, altii pe Franta, altii pe Italia, Germania, Spania, parerile sunt impartite dar sincer... Spania mi se pare micuta pe langa celelalte, astia au avut o singura generatie, celelalte au avut mai multe si au reusit sa ia trofeul de mai multe ori, d-asta zic.
"Te uitai la fotbal prin 2008 cand luase primul euro? Aveau echipa buna pe atunci, erau Iniesta, Xavi in prime, aia 2 faceau tot jocul, Casillas tanar si cel mai bun portar la acele vremuri, Puyol in centrul apararii care era realmente o bestie si tot asa," - De cel care a dat golul victoriei în finala cu Germania n-ai zis nimic.
Nu e blat, Argentina e overrated, au fost slabi si la precedentul mondial, Argentina a fost o forta pe vremea lui Maradona, acum e o epava desi n-are jucatori chiar rai ca valoare dar sunt altele peste ei.
Asta se întâmplă când ai națională compusă din vedete cu bășini și aere.
naționala Arabiei Saudite este compusă în mare parte din jucători Al-Hilal, formație de top, deci nu sunt niște neica-nimeni.
Mi-ar plăcea să ajungă cât mai depare în Campionatul Mondial.
Nici Danemarca nu a bătut, dar acolo chiar a fost o surpriza. Probabil s-au declarat de la primul gol câștigători și, și-au pierdut concentrarea, a tratat meciul superficial. Messi nu mai e cine a fost, el a îmbătrânit, și nu poate de unul singur sa învingă o echipa. Argentina de mult timp nu mai face valuri și nici Brazilia nu mai e ce a fost, asta pentru ca legendele au îmbătrânit și s-au retras de la echipele naționale. Eu zic ca din nou Portugalia o sa facă o figura frumoasa, Ronaldo o sa dea tot ce poate fiind ultimul turneu mondial din cariera lui, mai ales ca o sa încerce sa ii dea peste nas antrenorului de la Manchester United, ca la cam pus rezerva, și-a bătut joc de el, nu prea la inghitit.
Cota de 26 aveau aia, cine a pus biletul pe arabi a câștigat bani frumoși, cred ca nici cel mai optimist suporter nu cred ca să gândit ca vor câștiga împotriva vitelor bipede.
La asta mă gândeam și eu, să știi. Fotbalul nu e un sport individual, adică dacă o echipă e mediocră per total îl trage în jos și pe cel mai bun. Nu e ca la tenis, de exemplu, unde dacă Halep e bună nu contează alții. Aici la fotbal degeaba e Messi bun dacă restul echipei e mediocră spre bunișoară.
Da, a avut și Argentina jucători de calibru dar s-au retras, iar Messi a îmbătrânit nu mai are agilitatea aia ca la Barcelona când era tiki taka
La pariuri și eu ma joc dar nici nu ma gândeam la un x2, când în colo au câștigat aia. Cu 5 lei 10 lei poți risca sa joci asa ca nu pierzi cine știe ce suma. La nivel de cluburi se întâmplă des în ultimii ani surprize de astea, gen cum a fost Real Madrid cu Șerif Tiraspol la spanioli acasă și i-au bătut "moldovenii", a fost un șoc în toată Europa îți dai seama cati au pierdut bani și bilete din cauza meciului respectiv, eu am rămas tablou când am văzut, nu mai noi nu putem, noi suntem tari doar în gura atâta ca practica ne omoară, nici la mondial nu suntem calificați. Chestia este ca multe echipe și naționale acum au jucători nu fotbaliști, sunt 2 chestii distincte, de aceea Argentina, Spania, Brazilia nu mai fac valuri ca acum au jucători mai mult decât fotbaliști gen cum era Raul ce juca la Spania și Real Madrid, și alte legende cum e Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, ăștia au fost fotbaliști, asa jucători a avut și Argentina dar acum sunt boomeri s-au retras. De aia noi la nivel de națională nu mai facem nimic ca nu mai e Mutu, Marica, Chivu, Sanmartean și alții, acum sunt de ăștia care mai mult o ard prin cluburi nu își dau viata pe teren, lumea se schimba și se schimba în rău nu în bine
anonim_4396 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: