Atat timp cat e constienta ca nu i s-ar potrivi responsabilitatea de a avea copii 24/7, e de apreciat ca e draguta cu copiii altora.
Aiurea e cand se inhama unii la a creste animale/copii, desi nu sunt pregatiti sa isi faca datoria fata de ei.
Consider ca e o persoana desteapta. E mai bine sa ma joc cu un copil pe unde am ocazia si atat, decat sa-l am pe al meu sa ma chinui cu el, sa-i suport tipaturile si alte alea.
Si la animale la fel. E una sa ma joc cu catelul vecinului si atat, si alta e sa am eu grija de animalul ala.
Adica oamenii astia isi iau doar chestia buna din asta, si nu-si ia si raul.
Cum să o poți considera decât un om normal?
Ce legătură are plăcutul cu posesia? Nu poate să-ți placă ceva fără să vrei să-l ai?
Și mie îmi plac elefanții, tigrii bengalezi și șerpii boa.
Dar în mod sigur nu vreau să îi am pe ai mei personal, nu vreau să am responsabilitatea lor și chiar m-aș simți mai mult decât deranjat (chiar îngrozit) să stau în compania lor zilnic.
Ma regasesc in intrebarea asta nu pot sa fiu chiar obictiva. Unii spun egoism, eu as spune ca nu ne lipseste nimic sau poate avem anumite temeri interioare
Mor după copii mici când îi văd mai ales pe stradă cu piciorușele alea mici ca pinguin cum încerca ei sa meargă sau când se enervează și vrea sate muște dar nu are decât 2 dințișori jos mai ales când plânge un copil ști cum ma facă sunt terminat îmi vine sa-i iau în brațe pe toți copii și sa ma joc cu ei nu rezista deloc sa vad un copil când plânge galsul ăla vocea aia ma termină pe loc sau când incearca ei sa muște din ceva și rămâne semnele alea cu 2 dinți ))) sau când vrea sate bata și au degetele ale așa de mici și te ciupesc și te trage de par te muscă de ureche și cap e un dar de la Dumnezeu un copil nu oricine poate avea copii iar copii simte oamenii răi au un simț își și dau seama când cineva le vrea rău sau binele cu adevărat.
https://youtube.com/shorts/CVoxsUNYrEk?feature=share
Andreibrb1 întreabă: