anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum considerați voi următorul gest:
Un bărbat căruia îi plac tipele care pozează în ipostaze provocatoare, sumar îmbrăcate, dar care blamează o altă fată/femeie care pozează așa?

Un bun exemplu: fostului meu șef îi curg ochii după tipe minore care pozează provocator, dar în același timp o blama pe alta din același motiv.
Într-o zi, venise în magazin și l-a sunat un amic.
My ex-boss o blama pe una că într- un live pe Facebook a dansat îmbrăcată sumar pe ritmuri de manele. O critica dur. Asta îi spunea amicului său la telefon.
Nu, nu am "tras" cu urechea, ci conversația dintre el și amicul lui a avut loc în prezența mea.
Câtă ipocrizie. Când colo dă cereri de prietenie și like-uri la greu fetelor sub 18 ani care unele dintre ele au manele postate pe profil. laughing

9 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Acest comportament este considerat hipocrit și inacceptabil. El arată că persoana care acționează așa are standarde diferite pentru femeile la care este atras și cele pe care le critică. Este important să se respecte libertatea de exprimare și alegerea individuală a fiecărei femei de a se prezenta cum doresc și să fie tratate cu același respect. De asemenea, dacă există suspectări că un minor este implicat, este important să se informeze autoritățile

| Hammurabi a răspuns:

Tu ai o problemă pentru că nu-ți vine să crezi că un preot care arată bine, are o voce plăcută, etc. poate să fie totuși o persoană de proastă calitate în multe privințe?
Pe mine nu mă miră deloc.
În ziua de azi, mulți preoți nu au un har, au doar o meserie.
Altfel, românul (prin definiție un tip inteligent) nu ar fi inventat zicala "fă doar ce zice popa, nu fă ce face popa" laughing

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Nici pe mine nu mă miră.
Unchiul lui care e și el preot l-a "propulsat" și pe el la rang de preot.
Înainte să se însoare și să se preoțească, mergea în toate nopțile la discotecă și sta până dimineață. Dormea ziua iar noaptea o lua de la capăt.
Se dătea la fete prin discotecă și lua la mișto unele femei care veneau la biserică.
Toate astea mi le-au povestit vecine de ale lui.
E o pușlama în straie preoțești, nimic mai mult.

| helpforyou a răspuns:

Cam da. Mai sunt si astfel de barbati. Dar recomnad sa nu il mai bagi in seama, incearca sa-l ignori o perioada si sa te arati interesata de alti baieti. Atunci sa vezi schimbare pe boss.winking

| CleanHeart a răspuns:

Treci peste, te obosești singura așa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca meschin si androcentrist, putin afemeiat, insa probabil ca asa doreste sa se exprime, nu inseamna ca intr-adevar este asa caracterul respectivului barbat. Iar treaba cu minorele la fostul tau, posibil vine dintr-o dorinta paterna mai degraba, pentru ca probabil duce lipsa de familie sau a avut o copilarie dificila si incearca sa isi exprime astfel barbatia.

| Fantaspirit a răspuns:

Hai că nici nu ești frustrata că nu te-a vrut daca e și că și-o bătut joc de tine, de aia aveai tu fantezii sexuale bizare cu el că îi fug ochii după minore laughing
Eu mă gândesc care va fi urmatorul șef de care te vei îndrăgosti sau episcop, duhovnic sau preot satanist care face parte dintr-o secta oculta. Tu pari un personaj imaginar, ipotetic rolling on the floor ești și geloasa vad, te roade invidia că îi plac copilele big grin e clar că e fals omul și tâmpit dar nici tu nu ești mai breaza

| RosaliaOriginala a răspuns:

Mie imi suna a frustrare, esti obsedată de tipul ala, nu e deloc ok psihic

| anonim_4396 explică (pentru RosaliaOriginala):

Nu e obsesie, doar că mi-a lăsat un gust amar experiența cu el.