Buna.Logic,ar fi imposibil sa mai existe neandartali acum, in prezent.Dar tot ma mai gandesc cateodata ca ei inca mai exista, fiind ascunsi in spatele laboratoarelor de ultima generatie pentru experimente pe oameni.
Dar daca ar fi vreunul printre noi, ar fi difici sa traim cu el pana ce se obisnuieste el cu noi si creatiile noastre. Dupa parerea mea eu cred ca el nu ar face rau nimanui dar cu siguranta nu ar sti ce sa manance si cum sa foloseasca aparatele tehnologice, casnice etc.Si ar fi greu sa comunicam cu un neanderthal, fiindca el nu ne stie vreo limba sau vreo scriere de mana si cred ca ar dura cel putin 10 ani doar sa il inveti cum sa vorbeasca si sa scrie in limba dorita, datorita creierului neevoluat.
Eu si acum cred ca undeva departe de populati, adanc "ingropat" in pamant mai exista cel putin unul.
Sper ca ti-a placut raspunsul meu! Funda?
P.S. : Si chiar nu ar fi ciudat sa ai un asa om.Ba dimpotriva, oamenii de stiinta il considera interesant, evolutiile pe care populatia le-a suferit de-a lungul mileniului sunt incredibile.De exemplu: Tatal meu s-a nascut in 1966 si pe atunci nici nu existau calculatoare si televizorul era foarte scump si alb-negru, fiind si prin timpul regimului comunist....Yuck! Dar ideea este cum uite in 50 de ani avem masini, calculatoare, mobila electronica etc. de ultima generatie si inca se mai insista pe perfectiune.
Sper ca te-a inspirat discursul si raspunsul meu! Funda?
Daca nu disparea probabil am fi disparut noi, nu cred ca era suficienta hrana pentru ambele specii si in plus s-ar fi ajuns la conflicte sigur. Neandertalienii erau mai puternici decat noi fizic, in schimb noi eram mai inteligenti si mai creativi. "Neandertal" se scrie in romana
anonim_4396 întreabă:
ADY_5784 întreabă:
MadaAwwr întreabă: