La fel de ciudata, o sa-i zic lu dumnezeu sa ma faca englez in urmatoarea viata care o voi avea
Suntem un nimic pentru univers, exact la feL de fapt daca am exclude viata de pe pamant ar fi nimic pentru univers, daca am exclude specia umana planeta ar fi mai putin poulanta si mai vie, deci ar fi un loc mai bun teoretic vb, suntem un NIMIC PT UNIVERS
O mica, infima parte ar fi nitel diferita! Fara mine nu s=-r fi nascut un copil, fara mine sora mea nu era in USA, fara mine parintii mei, poate traiau mai putin, fara mine unii ar fi trait mai bine, fara mine unii erau mai bogati, fara mine unii radeau mai putin dar si fara mine altii nu plangeau asa de mult! Dar, repet...la scara mondiala sunt doar un 'nisip' insignifiant, ca si TRUMP!
Și tu ai părerea asta, ce ai pățit puișor?
Nu stiu, poate intru in depresie.
Îți fac eu frecție
Te aștept
Deja nu e prea devreme :")
Niciodată nu e prea devreme
Huo cum să spui așa ceva tu faci lumea mai bună, fără tine lumea și-ar pierde din valoare
Neeeh
La câte persoane am distrus eu viața și la câte le-am mâncat zilele, sincer cred că ar fi mai frumoasă
De fapt ceea ce ai făcut tu i-a pregătit pentru viitor, deci ai făcut un bine și viața lor e frumoasă datorită ție
Nu mai vorbi fără să gândești, nu mă cunoști ca să știi cât de mult bine sau rău am făcut
Doamne, de ce-mi pierd timpul cu conversația asta fără sens?
Să ști că gândesc și-mi dau seama de consecințe și toți facem dar cum definești binele dacă nu există rău?
Cum poți face pe cineva să facă situație unei situații? Prin rău sau bine?
Se zice,, să facă față unei situații" nu să facă,, situație unei situații" și să zicem că ai putea să-l manipulezi să facă ce vrei tu, în concluzie să facă față acelei situații...
Și apoi o să te urască toată viața în consecință. Îți spun din propria mea experiență.
Da corect asta am vrut să scriu pare că nu a ieșit tocmai ce am gândit
Da cred că o să te urască și ura e mai puternică ca iubirea uneori
HaHa, am uitat să râd
Tu tot timpul înțelegi pe dos, ei m-au manipulat pe mine și îi urăsc în consecință, nu eu i-am manipulat pe ei...
Știu m-am gândit la asta de când ai spus de propia experiență, cred că ar fi mai bine să îi spui STOP
La ce? la conversație? ok, mă opresc
Lumea ar rade mai rade, cred(sunt glumet), toti ar fi premianti(sunt si inteligent cat-de cat).
De ce ar fi toti premianti? Am intrebat cu ar fi fost lumea fara tine, nu toata lumea ca tine