| Leilockheart a întrebat:

Cum credeti ca ar reactiona si ce ar zice fiecare membru Akatsuki daca l-ati imbratisa prieteneste?

Răspuns Câştigător
| Karashi a răspuns:

Pai sa vedem:
*Pein(oarecare:Nagato sau Yahiko):ar spune ceva de genu:"nu am nevoie de imbratisari, atata timp cat nu voi putea schimba lumea''
*Konan:ar fi incantata(oarecum, dar daca Pein iar zice sa ma omoare, mar omori)
*Deidara:ar fi cam confuz fiindca il imbratiseaza un copil, si ar crede ca m-am pierdut de mama
*Tobi(Madara):pai nu stiu... el e cam ciudat, dar cand isi pune masca de Tobi cred ca mar imbratisea si el ^_^
*Zetsu:el nu ar reactiona, dar ar comenta putin
*Hidan:el e cam pampalau si cam egoist, cred ca ar incerca sa ma omoare cu tehnica lui speciala
*Kakozu:e nebun dupa bani, ce pot spune, ar vrea sal platesc ca sa ma imbratiseze laughing
*Kisame:el e ca si animalul de casa al lui Itachi, m-ar lua in brate daca lar lasa Itachi...
*Itachi:el nu m-ar lua in brate(si daca ar faceo EU, iasi da o palma)
*Sasori:pur si simplu cred ca siar invoca toate papusile, si ar incerca sa ma atace, sau mar pune sa le imbratisez pe toate sad

Bun, cam astea sunt toti membri Akatsuki. ^_^
Sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| maddy0212 a răspuns:

M-ar omori? In orice caz, nici nu as vrea sa-i imbratisez. Doar pe Sasukebatting eyelashes

| Leilockheart explică:

Dau funda la cel / cea care imi poate spune aproximativ la fiecare cum ar proceda happy

| ஐPrincessSakuraஐ a răspuns:

Pai cred ca ar fi uimiti si m-ar intreba de ce fac acest lucru. Dar in orice caz nu l-as imbratisa pe niciunul.

| BetaAlfaGamaDelta a răspuns:

1.pain-nagato lar omora, 2.deidara lar injura, 3.sasori lar face prost, 4. konan ar ramane blanda dar iar da o palma, 5. kakuzu iar lua inima, 6. orocimaru lar linge si lar lua cu limba si ar da cu el de pamant, 7.tobi sar face invizibil si lar omora, 8. zetsu ar da cu un cunai in el, 9. hidan ar da cu securea lui in el.10.deidara ar da cu bombe in el, 11.kisame ar da cu sabia lui in el. funda?

| TheNinthKoopa a răspuns:

Itachi: Ok... Ciudat...
Kisame: Eh?
Deidara: *surprised*... Wow.
Sasori: Ehmm... fanii astia...
Tobi: *big smile* YAAAAAY! *hugs back*
Zetsu: In sfarsit! Cineva care nu ma considera un ciudat! MINUNE!
Hidan: WTF! ~!@#$%^&*
Kakuzu: Pai sper ca ma platesti dupa...
Konan:...
Pein:... Mdeah... *bored face*