Ca ***.
E primul lucru la care m-am gândit. Exprimă atât de puțin și totodată exprimă totul. Nu pot să-i găsesc termen de comparație.
Si ai vrea sa schimbi ceva? Daca da, cu ce ai incepe?
Cu oamenii.
Dar n-aș putea și nu cred c-ar putea nici altcineva. Suntem din ce în ce mai proști și egoiști și e irecuperabil. Sper doar să existe "apocalipsa" aia. Oare ce face de nu vine?
Nu imi vine sa cred cat de adevarat e ceea ce spui.
Insa eu as vrea sa vina apocalipsa cat mai tarziu. Consider ca inca nu am vazut destule in viata incat sa imi doresc sa dispar de pe fata Pamantului.
Abia astept sa vad.
Eu nu.
Mi-e mila si scarba de ce o sa ajunga tara asta.
Si mie. Dar totusi e tara mea. Incerc sa fac si eu ce pot pentru a o transforma intr-un loc unde sa fiu mandra ca m-am nascut. (nu ca nu as fi deja...dar se poate mult mai bine)
Si eu incerc, da'...
Stiu...Majoritatea castiga.
Dar cei care in momentul de fata (in Romania) constientizeaza viitorul (de ex. noi doua) pot deveni majoritatea...Cand va fi timpul. Constientizeaza si vor sa-l schimbe in ceva bun..Nu cei care raman doar la stadiul de constientizare si atat.
Nu cred ca vom deveni vreodata majoritatea.
Prostia nu stagneaza, ea evolueaza si se transmite.
Dar putem spera si incerca.
Am sperat prea mult.
Al cui...Cred ca al omenirii..Nu stiu, asa cred ))
Oare al oamenirii sau al peretilor?) :3
Hmm,pai in cazul asta, daca omenirea nu.si schimba modul asta prost in care gandeste, viitorul va fi unul rau, urat, n.o sa mai avem nimic. Iar peretii nu prea au un viitor stralucit cat timp exist eu
Mereu imi imbunatatesti starea de spirit...Nu stiu de ce.
Aww, nici n.ai idee cat ma bucur sa aud asta. Esti printre putinele persoane pentru care chiar merita sa intri pe TPU.
Iubi Killy mult huggy dy duggy
Starea ta pozitiva ma face sa zambesc.Mi te imaginez zambind si inevitabil imi vine si mie sa zambesc.
.)
Asta e cea mai importanta chestie, nu-i asa?
Asta inseamna ca doar eu trebuie sa o stiu, nu?
Daca iti zic cum cred eu ca arata viitorul ai zice ca sunt nebuna. Am prea multa imaginatie...
Nu cred ca te-as face nebuna...Pana la urma, sa ai imaginatie e un lucru bun. E parerea ta, eu nu te pot ucide pentru ea.
Eu de unde sa stiu ca nu ai un ciocan la spate? Iti zic daca chiar vrei sa auzi viziunea unei scriitoare asupra viitorului
Ia zi.mi
Eu tind sa cred ca viitorul va fi un loc mai bun. Viata de la suprafata va fi de domeniul trecutului, iar viata underground va domina. La suprafata vor mai trai doar cei batrani care nu vor sa renunte la casele lor sau la viata lor de acolo. Odata underground, totul este diferit. Poti calatorii oriunde in lume, cu masini care leviteaza, nu zboara, totul underground. Un oras underground este conectat la toate celelalte orase, deci da, lumea underground. Viteza acestor masini va fi una mult mai mare normal. Underground, totul e mai mare, mai frumos, mai bun. Oamenii sunt mai deschisi la minte, mai draguti cu ceilalti. Mafia va continua sa existe. Illuminati vor fi omorati rand pe rand, iar cu ajutorul banilor lor, se va contrui lumea underground. Se gaseste viata (dar chiar se gaseste, nu ca o gasit dar ui ca nu-i) pe alte planete, noi si vietuitorii acelor planete ne vom ajuta reciproc. In loc de animalele simple, avem roboti, singura diferenta va fi ca aceste animale robot, vor fi din metal, unele avand otrava inauntrul lor pentru a-si proteja mai bine stapanii.
Si iti pot spune mult mai mult, insa cred ca de la jumate de opresti din citit, oricum cred ca am scris prea mult deja.
Uuuu. Ai putea incepe sa scrii o carte. Ai idei pune.
Bune* ))))))
Scriu povesti pe asianfanfics si am deja caiete pline de povesti. Dar nici chiar carte, prea mult de munca, plus ca mai am blocaje artistice destul de dese.
Hai ca poti.
Stiu asta.
Toata lumea spera.
Multi spera, putin si fac ceva ca sa isi fac visele sa devina realitate, eu sunt printre aceia putini. Voi face orice sa imi fac visele realitate.
Deci..Sa ma bazez pe tine?
Dar pot sa am tot ce imi doresc in prezent, momentan nu imi doresc chestii prea exagerate.
Mi-a placut mereu sa cred ca un ideal imaginar irealizabil serveste ca liant unui ideal real maret.
Daca vrei.
Hmmmm.....Asta nu pare prea okay...De fapt tu vrei sa-mi spui sa nu ma bazez pe tine dar nu vrei sa o recunosti Nuu?
Nici eu n-as fi spus-o mai bine, nu sunt asa fantezist in momentul de fata, momentan 90% din visele mele sunt destul de realizabile.
Cat despre alea nebunesti, nu stii niciodata ce va fi daca nu incerci, poate ai noroc, oricum daca esuezi castigi niste experienta si tot e mai bine decat sa nu faci chiar nimic, zic si eu.
Bun dar de ce sa vrei sa fii un om cinstit intr-o lume care numai cinstita nu e?
De ca sa treiesti in umbra altora care iti sunt inferiori tie cand poti sa iesi la inaintare si sa te zbati pentru ceea ce vrei?
Da, fara munca nu e nimic dar ai nevoie si de noroc, in lumea asta cam totul e o chestiune de "omul potrivit la locul potrivit". Dar trebuie si sa fii priceput la chestia aia, ca doar nu te arunci intr-o "lupta" daca nu te stii "bate"
Cat despre faza cu "mai bine sa nu fii dezamagit" Dezamagirile de orice fel sunt inevitabile, sunt o chestie normala, nu vad rostul frici asteia de dezamagiri.
O sa devenim din ce in ce mai prosti. TPU-ul va fi din ce in ce mai plin de copiii de 11 care si-o trag cu unii de 40. Probabil va incepe un al treile război mondial. Vom deveni din ce in ce mai grași, mai Dependenți de lumea virtuală.
Totul poate suferi schimbari majore la care nu te vei astepta...
Ce e asa amuzant? Tie iti place sa te gandesti ca esti supus la un viitor fara sens in propria tara?
Nu. eu radeam pentru altceva dar n-a aparut aia
tu nu vezi ca inchisoarea e la moda in ziua de azi? mare mi-ar fi mirarea daca nu s-ar mai fura in Romania
Asta nu se poate.
Odata ce oamenii s.au obisnuit cu gandirea asta, o vor transmite vitoarelor generatii si vom ajunge sa nu mai avem ce fura pentru ca deja am furat totul..Cat de stupida-i chestia asta? Nu suport sa vorbesc despre tara mea asa...Dar asta-i adevaru'.
Mi-ar reprezenta starea generala de spirit.
Totul va fi in verde... peste tot miros proaspat de flori, pentru ca vine primavara
Ihh...Daca ar fi asa si in sufletul meu...
Dar cum e in sufletul tau?
Momentan nu pot spune cu precizie pentru ca nici eu nu stiu...Dar presupun ca pustiu si intunecat...
Pai hai sa aprindem putin lumina si sa nu mai fie intunecat, sa facem intr-un fel sa nu fie pustiu, ce zici?
As zice da...Dar stiu ca e imposibil.
Sumbru... Al treilea razboi mondial e foarte aproape (provocat de Rusia, evident)
De mica ma gandeam la ceva urat cand auzeam : Rusia.
...
Sclipirici întreabă: