| Barajag a întrebat:

Cum credeti ca e mai bine cu chat sau fara? de ce?

22 răspunsuri:
| girlxx21 a răspuns:

Eu nu sunt contra acestui CHAT, el ne ajuta sa ne cunoastem mai bine intre noi.este ca si o conferinta pe messenger happy.mai spune unu o gluma.pe care n-o poate posta ca o intrebare ca nu-si are rostulwinking

| Flav a răspuns:

Contra. Sau sa fie dat drumul dupa o ora ceva mai tarzie. Dar tu cum crezi ca e mai bine ursulika, ca te observ vesnic pe acolo.

| autoboy a răspuns:

@Flav, pai daca tu o observi pe ursulika acolo vesnic, inseamna ca si tu stai vesnic pe acolo. atunci de ce esti contra? happy

| Flav a răspuns:

Autoboy, verifica cat de mult am intrat eu pe chat, si dupa sa te trezesti vorbind, ok? sau te simti si tu putin lezat? Eu mai intru sa vad cine e, daca se discuta ceva interesant, sau sa intreb ceva la care sa primesc raspund imediat si fara sa fac vreun poll pentru. o curiozitate minora. Ti-am raspuns intrebarii tale, domnul meu?

| SweetCandy a răspuns:

Mie mi-e indiferent intru va salut si cam atat...prima data am stat cv timp dar acum, mi se oare mai interesant sa raspund la intrebarihappy

| Parintele a răspuns:

Mai demult chiar am propus sa se faca un chat pe TPU, dar incep sa regret cand vad ce e acolo..de fapt majoritatea celor de pe chat nu prea raspund la intrebari...sunt copii care n-au parinti sa-i bage la nani. Plus formatul acestu "chat" este unul hibrid o combinatie ineficienta de chat & scarp.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mi-e indiferent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am intrat pe chat, dar nu toata lumea se "injoseste" pana intr-a, colo! e foarte bine ca exista, comunicarea este importanta, indiferent sub ce forma!

| Barajag explică:

Flav cat de des m-ai vazut tu? eu intru decat seara sau in timpul liber adica in weekend...

| autoboy a răspuns:

@Flav, era doar o gluma! Nu am intrat pe modulul de chat decat o singura data... e implementat prost si ce se discuta acolo (cel putin atunci cand am intrat) nu e decat un mirc mutat pe web... Din raspunsurile pe care le-ai mai dat pe aici imi facusem impresia ca tii la glume

| Flav a răspuns:

happy tin autoboy, nu-i bai, nu m-am suparat. Am crezut c-ai vorbit ironic asupra mea si n-am inteles motivul, fiindca eu chatul nu l-am mai accesat demult si daca e sa intru sa stau pe el, o fac dupa 12 cand se mai culca astia mici... ahh, ce m-am scapat!

| Barajag explică:

Nu inteleg ...acum trebuie sa ne tinem unul altuia evidenta cand si cat intra pe chat? hai sa nu fim copii...big grin

| www a răspuns:

Nu ma deranjaza ca exista, dar nu il folosesc...deci cu sau fara..tot una e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea s-a transformat in una de genu:"intri sau nu pe chat?"happy

| Barajag explică:

Nebundupatine:nu am pus intrebarea sa va chem pe chat, mie mi-e totuna, offff cred ca e a mia oara cand spun ca eu ma amuz aici si ajut cand vad cu adevarat, ca cineva are nevoie de ajutor si atunci raspund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ursulika-de fapt @nebundupatine dorea sa spuna altceva, insa nu cred ca ai inteles.vezi ca ii mai poti da un sesn raspunului dat de catre @nebundupatine. laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Eu im asteptam de multa vreme, si acum intru in fiecare seara sa vb cu voi.

| danutza a răspuns:

Pt mine e egal cu 0....nul chiar nu ma preocupa existentza lui happy

cami
| cami a răspuns:

Chia daca imi apare, maree scris in fata " Iti faci prieteni pe chatul TPU", ma crezi ca nici nu-l observ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este o opţiune de comunicare.
Cine vrea intră şi dialoghează cu ceilalţi care sunt pe chat în acel moment şi cine nu doreşte rămâne pe TPU-ul clasic.
Eu optez pentru TPU, pentru a putea să "fac" lumea un pic mai bună.
Pa, pa.

| Barajag explică:

@eu_o_mare_enigma:da vad, cred ca de oboseala i-am raspuns asa d-lui nebundupatinebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E deja plictisitor..eu nu am mai intrat de vreo saptamana...ma plictiseste

Întrebări similare