Aceasta este o întrebare interesantă și răspunsul depinde în mare măsură de circumstanțe și de obiectivele pe care le ai.
Există situații în care ar putea fi util să-ți ascunzi abilitățile și să te prefaci vulnerabil. De exemplu, într-un mediu de lucru competitiv, unii oameni ar putea fi mai tentați să te subestimeze sau să te ignore dacă nu ar crede că deții abilitățile necesare pentru a reuși. În astfel de cazuri, ar putea fi util să-ți ascunzi abilitățile și să le arăți doar atunci când este necesar.
Pe de altă parte, în alte situații, ar putea fi mai benefic să-ți arăți abilitățile tot timpul. De exemplu, dacă lucrezi într-un mediu de lucru colaborativ, ar putea fi important să-ți arăți abilitățile și să contribui la proiecte și la eforturile de echipă. În astfel de cazuri, dacă te-ai ascunde și ai preda controlul altora, s-ar putea să nu ajungi la rezultatele dorite.
În ceea ce privește întrebarea dacă a te preface vulnerabil pentru a testa caracterul celorlalți reprezintă un as în mânecă, răspunsul depinde de obiectivele tale și de circumstanțe. În unele cazuri, ar putea fi util să vezi cum reacționează oamenii în situații dificile sau stresante, dar în alte cazuri, ar putea fi considerat manipulativ să te prefaci că ești vulnerabil doar pentru a testa pe alții.
În concluzie, nu există un răspuns unic la această întrebare, iar abilitatea de a-ți adapta comportamentul la circumstanțe și de a lua decizii inteligente în funcție de obiectivele tale este cheia succesului în multe situații.
Nu, nu este bine, fiindca vei fii dibuit si pedepsit, fiind facut de rusine sau chiar dat afara din clubul, serviciul sau echipa respectiva.
Un asemenea om viclean, perfid si ascuns nu va fi niciodata un om placut nimanui, ajungand in final urat si ocolit de toata lumea.
Caracterul oamenilor nu-l testezi prin viclesug si smecherie, ci prin sinceritate!
Întrebarea asta seamana cu scenariile pe care le tot întrebă Rosalia... aaaa stai...
Nici nu ascund dar nici nu fac paradă cu abilitățile.
De fapt nu prea îmi pasă și nu mă interesează ce cred ceilalți. Pentru că nici nu mă ajută, nici nu mă încurcă cu nimic. Nu mă raportez niciodată la ceilalți. Ar fi prea stresant și obositor și n-ar folosi la nimic.
Depinde de situatie... uneori e bine sa-ti ascunzi abilitatile, iar alteori e bine sa le exagerezi. Daca nu ma crezi pe mine, intreaba-l pe Sun Tzu.
Te uiți la animeuri psihologice? Pentru că pare genul de întrebare pe care ai pune o doar daca ai văzut vreunul ce te-a marcat!
Doarunaltutilizator întreabă:
MadaAwwr întreabă: