Să avem șefi capabili.
Eu m-am înțeles foarte bine cu șefele. Cu bărbații, nu la fel de bine.
Sefi capabili indiferent de sexul lor, exista sefi/sefe de cea mai joasa speta dar si sefi/sefe jos palaria cu care poti sa bei o bere, sa faci un gratar si diverse activitati.
Nu are importanta daca e femeie sau barbat. Conteaza sa stie sa se inteleaga cu oamenii cu care lucreaza.
Nu contează dacă e bărbat
sau femeie. Tot ce avem nevoie e să știe cum să ne aprecieze pentru munca pe care o facem lor.
Din experiență personală, femeile se poartă mult mai frumos cu bărbații aflați în inferioritate numerică decât o fac bărbații cu femeile...
De asemenea, compară mașina în regim taxi a unui bărbat și comportamentul acestuia, cu mașina unei femei și atitudinea acesteia.
Femeile sunt făcute să fie lideri, pentru că la bază ele sunt mame. Și pe lângă rutina de zi cu zi (trezit, spălat, machiat, mers la job, venit acasă, făcut mâncare etc etc) mai trebuie să-și gestioneze și nevoile fiziologice și emoționale (menstruația)
Așadar, merg pe mâna unei femei. Avem nevoie de lideri. Șefii trebuie să dispară
Eu m-am inteles bine si cu sefe si cu sefi, de fapt am avut directori de departament nu sefi.In meseria mea conteaza mai mult sa imi fac eu treaba bine si astfel nu am avut probleme cu conducerea, dar si ei au fost intelegatori, in sensul ca erau oameni inteligenti si nu se luau de lucruri marunte, adica nu faceau pe sefii tocmai de aici si au castigat si respectul, dar trebuia sa fie ceva reciproc.