O să fie tot așa ca și până acum. Nu cred prostia cum că ar veni sfârșitul lumii.
Oricum am citit pe nu știu ce blog că cică baba aia Vanga care a murit a prevestit sfârșitul lumii în anul 5000 și ceva. Și înainte de presupusul an, se întâmplă tot felul de prostii, nu le mai spun că o să te crucești, cu siguranță. Deeci... până atunci eu o să fiu moartă demult.
Eu cred ca o sa se intample ceva gen atunci cand au fost distruse turnurile gemene in 2001.si acum o sa se intample ceva dar nu cred ca va fi chiar sfarsitul...
DAca nu o sa se intample nimic sigur o sa fie vreun american prost care sa faca ceva.
Sa fim seriosi! daca intr adevar era ceva serios se luau masuri. prea multe predictii si prea multe prostii. stau si ma gandesc la preotul ala cum a putut sa pacaleasca atatia oameni, unii si'au parasit casele sau au donat toti banii, sa fim seriosi. daca o sa se intample ceva vreodata o sa se intample din cauza noastra pentru ca ne purtam prea urat cu planeta, una frumoasa dar distrusa din ce in ce mai mult, exxista o limita, nu stie nimeni cand o sa se ajunga acolo
Pff...nu ati aflat?:)).s-a mutat sfarsitul.acuma e in 2013:))http://www.showbiz.ro/eveniment/7398554-va-fi-sfarsitul-lumii-in-2013