Buna.
Eu imi doresc sa imi mearga bine cu scoala, sa fiu sanatoasa, fericita, sa am un job(macar pe timp de vara), sa fiu mereu langa familia mea si langa toti cei dragi mie.Si in incheiere, vreau sa nu ne mai fure Guvernul asta.
Sper ca anul 2011 sa fie mult mai bun decat 2010.
Sanatate maxima!
Toate cele bune!
Cred ca va fi bun.Azi imi citi zodia si spunea numai lucruri bune(sunt berbec), in plus azi avusai o zi superba, deci incepui anul cu bine.In 2011 imi doresc sa iau bac-ul cu nota mare si sa intru la facultatea pe care mi-o doresc.Succes in ceea ce ti-ai propus! La multi ani si tie!
@MisterKat asa sa fie ca am nevoie de asta.Vad ca amandoi vrem sa ne inscriem la facultate, off sunt asa entuziasmata.Succes sa aud numai de bine.
Eu vreau sa iau examenele cu nota buna si sa raspuns cat mai mult pe TPU!
Un An Nou Fericit
Vreau sa ma descurc la olimpiada la bio si la romana, vreau sa termin anul cu media 10, vreau sa stau mai bine cu sanatatea, si sa ma pun serios pe gimnastica si pe engleza si mai vreau si un prieten
La multi ani!
Dorinţa mea cea mai mare este să public o carte.../Dar nu am bani/ Şi să am succes la Facultate
Salut. La mulți ani. Păi în 2011 îmi doresc să mă ajute Bunul nostru Dumnezeu în păstrarea locului de muncă, să desfășor mai multe activități constructive, și să-mi dea ce consideră El de cuviință. Așa să te ajute Domnul, cu voia Lui. Mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi.
@Malvina24 si eu sunt berbec, am auzit ca pentru noi (berbecii) o sa fie un an bun, sper sa fie asa! Si pentru ceilalti sa fie!
@Malvina24: numai bine si tie
@ celor care-si doresc prieten/prietena sa foloseasca formula : caut un prieten/o prietena dar nu gasesc, caut un prieten/o prietena dar nu gasesc, toti baietii/fetele sa apeleze la mine! Cred ca o sa aiba succes Sanatate!
Eu cred ca anul 2011 va fi greu in privinta invatatului, ce as dori sa fac in 2011? Sa imi gasesc un prieten adevarat care sa imi fie alaturi si care sa aiba aceleasi gusturi ca si mine, sa iau note mai bune, sa ma bucur mai mult de viata.