Mie nu mi-a placut deloc liceul. Trebuia sa ma trezesc dimineata, daca aveam absente urla diriginta. Prima zi a fost ok, tinand cont ca m-am intalnit aproape cu toti fosti colegi din generala.
In prima zi aflati orarul pentru zilele urmatoare, nu cel final, o sa primiti manuale si o sa aflati ce litera aveti. De obicei literele se stiu imediat dupa ce se termina admiterea la liceu. Literele se pastreaza de la o generatie la alta. Si o sa fiti putini speriati pentru ca nu stiti ce va urma. In general, in prima saptamana de liceu, mai toti profesorii va vor da niste lucrari scrise ca sa va vada nivelul(probabil le vor trece in catalog) asa ca sfatul meu e sa fii pregatit/a.
Prima zi e mai usoara, toti elevii se strang in curtea liceului, in fata la usile profesorilor vei vedea in ce clasa ai picat, apoi mergi in clasa, primesti poate si niste carti, in prima saptamana mai incerci sa comunici cu prietenii si profesorii poate va da niste lucrari sa va vada nivelul, dar nu se trec in catalog.
Nu pot sa iti spun cum e in general prima zi, dar la mine primele zile au fost cele mai urate.Nu cunosteam pe nimeni, toata lumea era noua, daca aveam ceva de spus (o gluma, vreun comentariu) nu aveam un prieten caruia sa ii spun...deci nasol de tot.Treaba asta a durat vreo 2-3 saptamani mi se pare
Daca ne referim doar la prima zi, atunci a fost destul de tare, mi-a placut.App, trec a XI-a
anonim_4396 întreabă: