anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti ca sunt sarbatorile de iarna departe de casa si de toti cei dragi¿?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ştiu, probabil aş vrea să dorm tot timpul sărbătorilor "wake me up when december ends". Cred că aş sta prin parc toată noaptea nasterii, şi aş privi alte familii fericite, şi m-aş compătimi pe mine însumi. Dacă nu ar fi cei dragi lângă mine, pentru mine ar fi decât altă zi blestemată din an, nu cred că le-aş mai putea numi sărbători, sincer doamne fereşte să se întâmple aşa ceva, dacă nu eşti acasă în momentele dragi alături de cei care te iubesc, mai bine să nu ai momente dragi deloc. Mult succes, sărbători fericite happy

4 răspunsuri:
| Andreea_8014 a răspuns:

Ca o prajitura fara zahar sad
Nu mi-as dori sa simt sarbatorile fara cei dragi sad
Mai bine zis. sa mi le petrec. fara cei dragi.

DEyutza:*

| blue_butterfly a răspuns:

Cred ca sunt aiurea. Probabil te copleseste tristetea, in loc sa simti bucurie de sarbatori.Nefiind alaturi de cei dragi, indiferent cat de frumos ar fi orasul in care traiesti, te simti foarte singur. Nimic nu se compara cu caldura familiei. Dar, in timp, probabil te adaptezi si te integrezi in societatea in care traiesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Presupun ca triste, dar nu se poate sa nu mai fie niste romani pe acolo ca sa va adunati si sa petreceti impreuna.

| Miruna Pavel a răspuns:

Eu stiu. crede.ma sad greu si trist dar daca ai prietenii aproape e mult mai bine.