In primul rand, pentru cei ce cred ca lumea se sfarseste in 2012, ii sfatuiesc sa isi taie venele inainte de ora 12 pe 31 decembrie 2011, astfel va creste IQ-ul mondial cu cateva procente.
in 2015 probabil romania va avea euro ca moneda, state precum ucraina si georgia vor intra in nato, puterea statelor arabe ce controleaza rezervele de petrol va scadea considerabil, masurile pentru economisirea resurselor neregenerabile vor fi si mai active, deci poluatia anuala va scadea... deci numai de bine
IMPORTANT: Epoca de glorie a umanitatii nu a fost niciodata in trecut, ci este in prezent si viitor.
Andrei, ai grija ca si Ionut Dolanescu avea o problema cu faptul ca este prea multa "polutie" in Romania.
Eu cred ca prevestirile astea apocaliptice nu fac bine sub nici o forma. Faptul ca te preocupa modalitatile de a face apel catre umanitate, ca vrei sa-i sensibilizezi pe oameni sa fie mai atenti cu ceea ce se intampla in jurul lor, reprezinta o speranta ca generatiei tinere chiar ii pasa.
App, in 2012 va fi o noua era. O sa intram daca, nu ma insel in era varsatorului. Urmeaza o alta era, diferita de aceasta... cand ne pun astea cod de bare, si alte prosti. atunci vine sfarsitul lumii. Sfarsitu' nu vine asa usor
Parerea mea e ca fiecare an e ca un fel de sfarsit al lumii, acesta nu va fi dintr-o data, ci incet si sigur! IMPOSIBIL sa se intample intr-o fractiune de secunda. De fapt numai vreun meteorit care sa fie cat Terra, POATE!
Rose cine tea spus ca va fi sfarsitul lumi nimieni nimeni nu poate stiu numai dumnezeu asa ca nu crede pe or cine
Cred ca trebuie sa lasam lucrurile sa-si urmeze cursul normal, oricum nu stie nimeni cand e sfarsitul lumii in afara de Dumnezeu.
Va fi mai multa ura, mai multe crime, mai multe jafuri, nelegiuri, lumea se va intoarce cu fata pe dos, respectul v-a disparea, dezastrele si accidentele de orice fel vor creste, ciudat nu? Toate astea in Apocalipsa asa se spune ca se intampla in vremurile de pe urma dar deja se vede o crestere a ce am zis eu mai sus.
Daca crezi in DUMNEZEU. Sfarsitul lumii nu va aparea in fata ta. si nu-l vei simti! Sfarsitul lumii. va veni prin surprindere. cu jafuri. explozi. terrorism. ect. Cum a izbucnit acel vulcan cu norul sau. TUNAMI. Tornade, cutremure. asa va veni sfarsitul lumii 2012
"In primul rand, pentru cei ce cred ca lumea se sfarseste in 2012, ii sfatuiesc sa isi taie venele inainte de ora 12 pe 31 decembrie 2011, astfel va creste IQ-ul mondial cu cateva procente."
Mia placut ideia ta
Eu as zice ca ar fil cel mai bine sa se dea vorba din vorba de la un om la celalalt si asa sa fiii sigura ca se vor lua masuri pentru salvarea planetei ca de altfel daca lasam dupa cei din parlamente si altiii nu vom mai trai nici macar sa vedem revelionul 2012. Asa ar fi cea mai buna metoda toti oamenii sa vb intre ei si totul se va rezolva, este imposibil ca sa nu se poata face ceva sa se salveze omenirea de la pieire. Nu vezi ca ei deja cica isi cumpara pamant pe luna, marte... dar bien ca nusi cumpara si pe soare sa se arda un pic sa vada ce ineamna A TRAI nu a fura si a distruge asa ca daca sunteti cu mien dati vorba la fiecare prieten ca si el la randul lui sa dea vorba mai departe poate asa se vor lua masuri va multumesc ca mi-ati citit mesajul
Eu lucrez la statia spatiala nasa sfarsitul lumii va fi in 2012 din cauza ca soarele o sa se apropie de pamant timp de 11 ani. 11 ani nu va mai trai nimeni pe pamant. exista o singura sansa! putem traii doar daca trimitem o racheta care sa tina soarele pe orbita lui.
anonim_4396 întreabă:
putzulica întreabă: