Nu cred ca o sa fie ceva brusc, asa cum e in scenariile filmelor de gen.
Cred ca o sa fie un proces lung si dureros.
Si cred ca a inceput deja de ceva vreme.
Va fi asa cum e si descrisa in biblie - cat se poate deduce de acolo.
Nu stiu, nu are rost sa imi imaginez, mai bine fac o carte sci-fi decat sa inventez in mod inutil sfarsituri de lume.
Wow, aici e nevoie de detalii.
O sa fie naspa, adica n-o sa te iei la bataie cu zombie sau alti mutanti, vor fi alte animale mult mai fioroase de care ar trebui sa ne temem.Adica pisoi cu mutatii, extrem de pasivo- violenti, foarte pufosi.Vom fi sclavii lor, incarcand clipuri cu ei pe net, ignorand nenorocitul ala cu flori, ce si-a dat toata leafa pe o orchestra ca sa te simti tu ca Julieta...merg prea departe.
Nu se va mai gasi mancare in supermarket, toti trecand pe bio eco, iar taranii legumicultori, pe euro si Iphone.
O sa fim tot mai inghesuiti, dar tot mai singuri din cauza unor mentalitati diferite.
Mi-ar placea ca intr-o zi sa ma trezesc singur si sa fiu nevoit sa parcurg j'de mii de km, doar ca sa dau de o farama de om.Dar cred ca l-as plictisi, pe urma impuscandu-se in cap, pentru ca l-as sufoca cu o recunostinta imensa, in ceea ce priveste existenta lui pe pamant.
Nasol e cazul unui asteroid care ar putea lovi pamantul, tu luand deja cursuri de gatit si mai ai 5 min pana auzi clopotelul care iti spune sa scoti friptura din cuptor.Aia da moarte tragica...ma intristezi cu intrebarea asta.bye
Eu iubesc pisicile, deci prima varianta nu m-ar deranja prea mult
Te-ar deranja.
La mine in casa se intampla deja asta.Am avut o pisica urata, urata, ce mi-a fatat doi pisoi asa de pufosi, incat sunt cea mai ignorata persoana din casa.Nu vreau sa fii in locul meu.
Sa nu te mai aud ca spui "pisica urata". Toate pisicile sunt adorabile. Cred. Nu stiu. De fapt cele fara blana nu-mi plac
Intr-un proces lung si dureros..nu o sa dea zombi peste tine, probabil o sa aiba loc niste cataclisme, dezastre naturale majore, si ne vom duce usor, usor.
Sfinnx întreabă:
FortaSteaua2012 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
Unforgetit întreabă:
LisaJulie întreabă: