| alymiky13 a întrebat:

Cum credeti ca va fi twilight 4 prima parte?

Răspuns Câştigător
| RainbowAndra a răspuns:

Salut alymiky13!
Eu am citit cartea a patra si cred ca va fi aprox. ca in carte. Bella si Edward se casatoresc, la nunta apare si Jacob, cu o dispozitie destul de buna, dar cand aude ca Bella va urma sa petreaca o luna de miere ''adevarata'' isi iese din minti si il opresc colegii lui de haita. Apoi pleaca in luna de miere pe insula "Esme". Prima oara cand fac dragoste, Edward ii provoaca Bellei multe vanatai (cel putin asa scrie in carte). Dupa ii vine mult mai usor lui Edward si totul este bine pana cand Bella isi da seama ca e insarcinata. Ea nu credea ca este posibil, deoarece Edward era un vampir, insa ea nu era si corpul ei era capabil sa sufere aceste transformari. Cand se intoarce acasa in Forks, haita varcolacilor este contra lor, deoarece cred ca acest copil reprezinta un mare pericol. Jacob pleca din haita, Seth il urmeaza, dupa putin timp vine si Leah, deoarece trebuia sa aiba grija de fratiorul ei Seth si in plus se intelege bine cu Jacob. Ceilalti varcolaci nu mai ataca familia Cullen, fiind de-ai lor in joc. Bella se simtea foarte rau, deoarece copilul ei sugea viata din ea, din fericire isi dau seama ca sangele poate i-ar prinde bine si au dreptate. La nastere Bella este pe moarte, insa este salvata devenind vampir.
Cred ca deja am depasit prima parte. As putea sa continui, dar ai solicitat decat prima parte. Va fi super filmul, de abia astept sa apara love struck. P.S. Nu conteaza ce zic ceilalti despre twilight, fiecare il apreciaza cum considera, importanta este parerea ta (la general vorbind). Mult noroc in continuare! Pa, pa :*!

2 răspunsuri:
| FanMJJ a răspuns:

Poate breaking down prima parte, va aparea pe 11noiembrie anul acesta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu mare succes la box office, insa la fel de prost primit de catre critici! Critica de specialitate, de film, detesta Twilight sad, uneori cu motive intemeiate, dar alteori...