Nu are stres, gaseste solutii alternative si colaboreaza cu alte tari din asia dupa caz
Nu va reactiona in nici un fel, e posibil sa ne inchida gazu si sa ne ia dracu cu preturi astronomice la gaze si sa facem frigu si intunericul pentru ca ne-am bagat in treburile lui total aiurea.
O sa colaboreze cu China, Iran si va fi f bine pentru rusi.
Ei au tot ce le trebuie pentru ei, noi UE, Romania nu avem.
Trebuia america sanctionata de mult, ca de la ea incepe totul, ea a intrat cu forta peste n tari prima.
Ea vrea sa bage in nato tarile de la granita rusiei ca sa ii ia posibilitatea rusiei de a riposta, si apoi sa-i faca cum a facut si la ceilalti, sa-i faca praf.
Ia uite aici:
https://www.facebook.com/169906939703249/posts/5563100570383832/?sfnsn=mo
Incredibil cat de rusofili puteti fi unii, neam de manipulati si nerecunoscatori, daca nu era America, acum aveam soarta Ucrainei sau eram la rand. Deja s-au luat masuri si in privinta gazului si a petrolului, vor fi proiecte si nu vom mai depinde de ei, in fond, Europa nu are nevoie de Rusia, ei trebuie sa fie izolati de lumea civilizata, iar la ce datorii va avea Rusia, vor da si pe gratis gazul lor, va fi vai de ga0aza lor.
Ce masuri s-au luat pentru gaz si petrol? Ca s-a facut gazu de 8 ori mai scump? A ajuns la 1800-2000 dolari de la 2-300. Stai sa vezi ca prietenu meu a primit notificare de la enel ca din aprilie va fi kw 1, 6 lei minim, de la 0, 75 cat de acu si cat era 0, 6 in 2020.
Bine, scumpirile astea nu au neaparat legatura cu rusii, dar zic ca idee doar, ca putin are doar 33 % din piata UE de gaz, dar au scumpit toti ceilalti de fapt.
Sa vezi ce frig facem..., ca nu toata lumea e bogata sa nu conteze cat costa.
Ca sa nu mai zic ca si preturile la gaz a fost aranjat tot de sua ca sa distruga industria UE fara nici o leg cu rusii, de fapt trump a zis ca ue trebuie sa dispara, pai normal, ca le e concurent economic.
Dar cand belgradul, libia, iraku, afganistanu, vietnamu au fost atacate de SUA abuziv, nu s-a mai facut atata zarva, cum naiba?
Bine, nu sunt de acord cu ce se intampla ca mor oameni si nu-mi place, nu conteaza ca is rusi sau sua, dar zic ca idee.
Parerea mea este (dar totusi imi asum sa gresesc), este ca intai ukrainienii si-au batut joc de rusii de acolo de 7 ani de zile, ukraina vrea in nato ca sua sa puna arme la granitele rusiei, si apoi rusii au atacat pentru a evita sa ajunga sa nu mai poata riposta cand sua ii inconjoara cu arme la granita.
Dar am zis, imi asum sa gresesc. Nu sunt convins ca, cunosc adevarul 100 %.
Eu cred ca vor reactiona. Ori un atac cibernetic, ori un atac militar asupra NATO. Cred ca vrea sa -i sperie cu amentintarile nucleare.
de asemenea, a spus ca cei ce se baga in conflictul lor cu ucraina va avea de suferit consecinte. Oare la ce cosecinte se refera?
Cum ce consecinte? Loveste cu nucleara la o adica.
Nu stiu ce sa zic. Deocamdata ameninta cu nucleara, dar eu cred ca doar testeza reactia vesticilor. Poate sa o faca cu un virus cibrnetic, cred. Ca si alea sunt foarte rele. Poti sa tai reteaua de curent cu atac cibernetic reusit.
Rusii se bat acum cu marile puteri mondiale, nu cu ukraina, deci se bate cu nato si ue. Ukraina e doar teritoriul nato si ue.
Si ue si nato spera sa crape rusii in bataia asta, si sa puna mana pe ei.
Mereu se face razboi cand vine o criza economica urata, asa a fost mereu.
Deci e in bataie china, iran, india, rusia cu occidentul, sua, Australia si restul de fapt.
China finanteaza rusia pe sestache.
Si eu cred la fel. Cumva au format o alianta cu chinezii si cred ca urmaresc sa doboare vestul.
"Parerea mea este (dar totusi imi asum sa gresesc), este ca intai ukrainienii si-au batut joc de rusii de acolo de 7 ani de zile, ukraina vrea in nato ca sua sa puna arme la granitele rusiei, si apoi rusii au atacat pentru a evita sa ajunga sa nu mai poata riposta cand sua ii inconjoara cu arme la granita." Ce ziceam, foarte usor de manipulat sunteti, Putin a invadat pentru ca e psihopat, vrea putere absoluta, din cauza lui au murit atatia oameni in doar cateva zile, e o razboi doar al lui si fara sens. Nimeni nu are nevoie de rusi, ei vor avea nevoie de civilizatie candva.
"Ce masuri s-au luat pentru gaz si petrol? Ca s-a facut gazu de 8 ori mai scump?" Se vor extrage direct de pe teritoriile europene, avem si noi destule rezerve de petrol de exemplu, nu ca ale rusilor dar sunt suficiente, s-a luat in calcul sa depasim dependenta asta de resursele rusilor in cazul in care ei inchid robinetul in urma sanctiunilor primite, s-au luat toate masurile pentru a nu fi niciun stat afectat.
Da,Il cred in stare de orice. Totusi,sa scoti bancile din sistemul swift ar fi o decizie foarte rea si dusmanoasa. Nu ca le vreau eu binele,dar nu afectezi si populatia generala asa rde rau,si de ce sufere civilii economic, ca daca Ii intrebi pe majoritatea, Iti vor spune ca nu vor razboi. Nu e bine sa faci atat de mult rau, ca doar nu copiezi adversarul, ce naiba. Nu cred ca se va merge atat de departe
SI noi tampiti, in loc sa-l lasam dracu in pace sa faca ce vrea cu ukraina, ne bagam sa ne dea ala nucleara sa ne distrugem si noi, adica risti 300 de milioane de europeni pentru ukrainieni care se p pe noi cu ceva timp in urma.
Ukraina nu e tara nato, sa se descurce!
Ai dreptate fraate, si de ce sa sancionezi economic bancile, ca tot oamenii de rand au de suferit . Mi se face greata, nu exista empatie pentru rusi de rand care ar suferi din partea vesticilor.
Pai de cand i-a interesat pe americani de oamenii de rand din vreo tara?! I-a interesat doar de interesul lor.
Iar acum interesul lor e sa fie razboi aici, sa ne facem praf unu pe altul, si sa vina ei sa ia tot apoi. Au planificat asta inca din 2015 cand au pus gaz pe foc un ukraina.
Scapa de ue si rusi ca si concurenti economici, asta urmareste, de ce i-ar interesa de rusii de rand?
Ma uit ca rubla suseasca s-aa depreciat si mai tare decat era ieri. Parca intentionat vor sa -i inatarate. Oare stiu deja deznoamantul? Pai acum ww3 e mai posibil ca niciodata.
doamne in le lume mai traim! Si mai suntem si apropae de ei...
Si nu stiu ce te mira, se stia de mult ca aici se va ajunge.
Capitalismul actual ca sistem, duce inevitabil la criza urata economica, si acea criza se rezolva prin razboi ca sa castige SUA in general.
Se repeta anii 30 acum.
Reacționează cam în oglindă. Le închidem conturi, ne închid conturi, le închidem spațiul aerian, ne închid spațiul aerian.
Ei ne amenință, trebuie să îi amenințăm și noi.