Ce spui de celelalte animale care se mananca, tortureaza, violeaza intre ele? sa le invatam ca nu e frumos si ar trebui sa se opreasca?
Ele nu au de ales, noi da. E o diferenţă... enormă!
P.S. http://youtu.be/N5h_AXTK03c
Fa-mi statuie daca tot ma idolarizezi!
Sa iti faca NOname ca ea te place in secret. altfel nu imi explic
si n-o mai arde tu imperativ cu mine
Numai relatii si iubiri virtuale aveti in capul ala, n-am mai vazut asa ceva,, doar ipostaze tandre inventati, pe bune acum
))))))) Pui din nou hoarda aia de pustani pe mine?
Ea are.
intelege odata ca "nu suntem in cardasie"
Sa inteleg ca tu esti in afara gloatei? Tu esti ala care e pus primul sa 'atace'?
Nu mai incerca sa intelegi chestii.
Te platesc bine? Pauze de masa incluse,, tot?
Asa e drimmero, suntem cu totii platiti. nu e ca faci tu ceva gresit. nu. e soros. el finanteaza tot.
Ti-ai pierdut din credibilitate, ia-te de mana cu Octopus bla bla 'philosofium" lui peste, va potriviti de minune.
Sunt ateu.:d
acum 2 ani am fost deist, imbinat cu panteist. Dumnezeu e totul si nimic. Creatorul si cratia. El nu este bun, nu este rau. Este
Si daca ar fi sa adaugam o retorica subiectiva, atunci Dumnezeu este si bun si rau, malefic, divin. Diabolic, sfant. Dement, plin de compasiune. El estea noaptea si ziua. Lumina si intunericul. Totul si nimic, ambele si niciuna. Exista in timp ce nu exista. Il continem in timp ce ne continem. Suntem insasi creatia si creatorii. Suntem oceanul. Suntem unul
Aşa, şi răspunsul la întrebările mele este...
Craciunul. Fără îndoială.
Faptul ca crestinatatea are 2 sarbatori ami sangeroase asta nu inseamna ca e ceva rau, cel putin in cazul craciunului, atunci nu e nici o diferenta ca e sarbatoare sau o zi obisnuita, "dintre toate legumele carnea de porc e cea mai buna" e o vorba la romani, ramane doar pastele, de ce nu spui si tu daca toata lumea ar tine post cate vieti de animale ar fi crutate? Omul si in special romanul e carnivor, v-ati gasit toti sa sariti pe Paste pentru ca se mananca alta carne decat cea pe care o mancam zilnic.
In general orice sarbatoare la care se sacrifica animale(oameni, prin triburi cred)Si cea mai ipocrita pastele si craciunu pentru ca religia spune ca violenta nu e buna si asa zisu Dumnezeu e ''bun''da' mereu cand vine vorba de religie n-are cum sa nu lipseasca cuvantu crima sau sange.SI eu mananc carne de porc cum alti mananca alte animale, inca incerc sa devin vegetarian
Ah, am uitat: Serios, nefolositor si eronat pentru o conopida? da-te-n spanac...
Ce era să-ţi evaluez, dacă ai în total 4 răspunsuri cu cele două de aici? :))
http://www.tpu.ro/utilizator/abrgqq/raspunsuri/
Consider ca toate sarbatorile sunt sangeroase si ipocrite.La majoritatea dintre ele sunt prezente chefurile si betiile ceea ce duce deseori la accidente si batai.In plus aproape toate sarbatorile au origini pagane, deci nu ii sunt placute lui Dumnezeu.La toate sarbatorile este posibil ca cineva sa se ia la bataie, deci ele toate sunt periculoase atat din punct de vedere spiritual cat si fizic.
ww2Totenkopf întreabă: