Deci daca sunt de 3 ani impreuna si baiatul o respinge pe fata cand e vb de sex, dar in trecut el era dornic de sex iar fata la respins. pot fi mai multe motive.:
1-vrea sa i`o intoarca si el cum i`a intors`o ea... adica :" nu ai vrut tu atunci, acum nu vreau eu ".
2-poate ca o iubeste cu adevarat si tine la virginitatea ei* daca e virgina
3-poate el a descoperit ca e predispus de vreo boala cum ar fi sifilis sau altele, si vrea sa o protejeze si ii e rusine sa ii zica despre ce e vorba
4= cel mai bine ar fi sa il intrebe fata ce se intampla mai exact! pupici:*:*
No comment, nu doresc la nimeni sa te cunoasca, vai de baiatu ala aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si eu care credeam ca fetele care le-am intalnit erau rele, acum pot spune ca le-am iubit pe toate in anumit fel si pe una mai mult ca pe toate a fost cea care ma strikat , scuze daca exagerezzzz, am baut 2-3 pahare de votca energizant
Cu siguranta e ceva psihologic. Baiatul crede ca nu doresti sa faci dragoste cu el si ca te simti obligata ceea ce il descurajeaza. Poate fi si cazul respingerii tale, sa fie un soc pentru el pentru care sa nu fi putut trecut. Ar fi utile cateva sedinte de consiliere de cuplu. Daca nu, incearca sa faci in asa fel incat sa vina treptat. Sa ii induci ideea ca tu chiar vrei asta si in special sa ii intelegi problema si sa fii alaturi de el constant.
Cu siguranta e ceva psihologic . Baiatul crede ca nu doresti sa faci dragoste cu el si ca te simti obligata ceea ce il descurajeaza . Poate fi si cazul respingerii tale ,sa fie un soc pentru el pentru care sa nu fi putut trecut . Ar fi utile cateva sedinte de consiliere de cuplu . Daca nu , incearca sa faci in asa fel incat sa vina treptat . Sa ii induci ideea ca tu chiar vrei asta si in special sa ii intelegi problema si sa fii alaturi de el constant .
Probabil diferite pareri/fapte auzite in legatura cu fata respectiv baiatul? Tin sa ma refer la o anumita neconcordanta intre ei. Poate fata a refuzat ca a auzit ceva despre el, iar acest lucru a motivat-o sa se manifeste asa. Dar in acelasi timp poti sa te gandesti ca ar avea si ea o problema. Mai detaliaza. si ce varsta au persoanele?