| BLADE98 a întrebat:

Cum credeti-exista extraterestri? Dau funda pentru cel mai interesant si mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Madeline33 a răspuns:

Mai, or fi. Adica, pana la urma, in vastul asta univers n-avem cum sa fim noi singurii, stii? Vorba lui Azerbo, ar fi cam absurd sa credem ca suntem singurii in tot universul. Si ar fi si cam trist, avand in vedere nivelul de inteligenta la care suntem si pericolele care pasc omenirea... Dar prostia ii cel mai mare pericol. laughing Anyway, raspunsul meu este: Da, cred ca exista extraterestrii si sunt unele dovezi si povesti despre ei si nu cred ca sunt toate false ca, pana la urma, este si un sambure de adevar acolo. Si daca nu sunt in galaxia noastra, gandeste-te cate nenumarate alte galaxii ca a noastra exista, si conditii de nastere si mentinere a unor forme de viata. Nu suntem singuri in univers.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred in posibilitati si in cifre deocamdata, care ar arata ca exista, dar concretul ma fascineaza de obicei.

| Azerbo a răspuns:

Normal ca exista, gandeste ingeri ce sunt? Exista sute, ca doar nu suntem singuri intr-un univers atat de mare ar fi penibil sa credeti asta.

| KhludCiprian a răspuns:

Exista extraterestri?

Sigur:
- soarele, luna si planetele cu satelitii lor din sistemul solar
- toata galaxia din care suntem
- galaxia Andromeda si celelalte galaxii ce le stim

Exista extraterestri? Probabil. Sunt ei vii, inteligenti si dornici sa vorbeasca cu noi? Nu stiu!

Personal cred oamenii vad in extraterestri ceva de genul ce vedeam in trecut la supranatural, adica cineva foarte inteligent, foarte puternic, ce ne-a inspirat sa facem tot felul de lucruri precum piramidele si de genul.

Daca asta e pozitia, din pacate dovezile nu ne duc acolo.

Aici e un documentar (facut de un crestin!) ce falsifica toate afirmatiile majore ale existentei extraterestrilor in "teoria" Extraterestrilor Antici:
https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

Ce pot sa zic, daca ei sunt, ei sunt clar mai probabili decat Dumnezeu, cel putin nu trebuie ca sa il falsificam sa zicem ca e transcedental si metafizic!

Daca ar fi extraterestrii ca niste ciori, dar foarte inteligente si fac niste cuiburi foarte maestuase si ar putea invata limba romana (bineinteles, ce extraterestru ar vorbi tocmai engleza!?), probabil ca asteapta ca noi sa venim doar sa le expunem limba!

| AnimatedSignature a răspuns:

Pai sincer daca nimeni nu s-a vazut vreodata pe Rheasilva (23000 de metri, Marte) sau chiar pe Marte, sincer eu nu cred. Puteau sa ne dea un semnal. Dar daca dubstep-ul este semnal de la extraterestrii?

| Sociopat a răspuns:

Normal ca exista doar ca probabil nu sunt suficient de avansati sa ne contacteze sau pur si simplu nu prezentam un interes pentru ei.

Întrebări similare