Eu zic car fi buna casatoria cand esti sigura de barbatu din viata ta si dupa ce te-ai realizat cand nu mai ai cam nimic de facut ce tine de tine cand ultimele tale clipe ar fi sa ai o familie pentru ca nu-i usor sa intreti una...
Dupa ce invata ca in Romania "Micuta" se scrie ca mai sus, nu " Mikutza " si ca in tara asta Coom se citeste exact cum se scrie. Daca vrei sa postezi pe un site romanesc nu mai vorbi tiganeasca de balta.Din partea mea ai flag ^-^
Depinde de o mulțime de factori.Mediul din care provine, obiectivele ei în viață și domeniile pe care vrea să se axeze, cel puțin pentru moment.Și, bine înțeles, un factor cât se poate de relevant ar fi data apariției lui "făt-frumos".
Preferabil ar fi sa nu se casatoreasca deloc,casatoria e un act ce iti ingradeste din libertati, si te face un fel de sclav al birocratiei, mai ales ca nu doar juridic si social, devii mai rigid dupa casatorie, indiferent ca esti barbat sau femeie.Nu mai bine sa traiasca in concubinaj, fara acte enuntatoare de truisme, si fara aceasta institutie cretina a familiei, ce si-a pierdut intelesul aproape complet?
În primul rând, nu știu ce legătură are distracția cu faptul că nu vreau să mă căsătoresc niciodată, dar îți răspund și la chestia asta. De trăit mai trăiesc pentru că îmi place viața, dacă la asta te refereai. Cine zice că la bătrânețe n-o să mă distrez? Adevărat, nu se știe dacă se ajunge la bătrânețe, singurul motiv pentru care aș vrea să ajung la bătrânețe ar fi acela de a mă simți bine în continuare în timp ce alți boșorogi și-ar plânge de milă. "Born to lose, live to win."
În al doilea rând, de ce "căsătoria" ar da un sens vieții? "Căsătoria" este doar un act de rahat care practic îl obligă pe partener să stea lângă tine. Pot să trăiesc foarte fericită și în concubinaj. Dă-mi un singur motiv pentru care căsătoria ar fi ceva bun. Și unul pentru care concubinajul ar fi ceva rău.
Actele sunt importante dupa mine, si adevaru e ca asta e sensul vietii, asa e lasat sa fie.Ok te distrezi, dar daca faci un copil il iei cu tine in club? Nu cred ca obligi un barbat sa stea langa tine cu casatoria, sta langa tine pentru ca te iubeste. In fine ...nu stau sa te conving fiecare cu conceptiile ei
Desigur ca nu eu decid cum scrii.Dar, avand in vedere ca esti intr-o comunitate, exista si reguli. Daca ai citi regulile ai vedea ca aici NU se accepta genul asta de scriere, mai exact " romana de balta ".Din nou, nu e doar parerea mea, e chiar parerea detinatorului acestui site.In societate ori te supui regulilor ori pleci
Și argumentele pentru ce susții? De ce sunt importante actele? Ca în cazul unui eventual divorț să aibă cineva de suferit din punct de vedere material? "Adevărul e că ăsta e sensul vieții" - poate pentru tine. Nu vorbi la modul general. "așa e lăsat să fie" - da? de către cine? să nu începi cu dumnezeii.
"dar dacă faci un copil îl iei cu tine în club?" - nu, pentru că nu merg în cluburi și nu o să am niciodată copii.
"Nu cred ca obligi un barbat sa stea langa tine cu casatoria, sta langa tine pentru ca te iubeste" Dacă te iubește stă lângă tine oricum; n-are nevoie de vreun act care să ateste asta, actul e mai mult o scuză pentru scârba monotoniei în care se află amândoi.
Dar cine a zis că tu trebuie să mă convingi pe mine sau eu pe tine? Cred că ai folosit chestia asta în fiecare răspuns, lipsă de argumente?
Nu, n-o să am copii, ce-i așa haios?
"Lumea cealaltă" nu există.
Oricum, îmi dai motivul ăla pentru care căsătoria ar fi ceva bun și ăla pentru care concubinajul ceva rău?
Cand doresti tu! cand simti ca barbatul pe care il ai tine la tine si ti si tu la el! funda!
sweettyyyy întreabă: