Da,timpul vindeca.
Iti ofera ragazul ca rana sa se inchida si sa inveti sa traiesti cu cicatricea.
Indiferent ce se intampla si care e problema timpul se spune ca vindeca.
Daca nu ai ramas cu traume si din astea timpul va vindeca.
Timpul nu vindecă nimic! Timpul doar le f***!
Chiar şi după ani şi ani, tot vor exista momente în care îţi aminteşti şi încă te doare.
Te poţi vindeca singur învăţând că regretele sunt cel mai inutil sentiment. Tot răul spre bine.Priveşte doar partea bună! Părţi rele vor exista mereu.
Stiu o poveste, in care un baiat iubea o fata extrem de mult.Iar din mandrie baiatul a parasit-o.Din acel moment baiatul s-a prapadit, iar legenda spune ca si astazi spera la reintoarcerea ei si la iubirea vesnica
În cazul meu, timpul a vindecat, dacă am putea spune aşa, iar asta pentru că uiţi multe detalii despre persoanele care te-au rănit. Citisem undeva că, dacă ne-am aminti detaliat fiecare lucruru care ne-a rănit, am muri de durere, de aceea creierul nostru "şterge" din acele amintiri şi îţi induce starea că a fost mai bine şi că nu te-a durut aşa de tare. Eu zic că timpul vindecă, pentru că uiţi chiar dacă te gândeşti nu-ştiu-câte-zile la chestiile care te-au rănit.
Credeam si eu in asta... nu prea mai cred. Stii si tu cum e " toate la timlul lor " si daca ceva a luat sfarsit s.a intamplat cu un scop...
Daca iubirea voastra a fost adevarata si puternica nu il vei uita in veci!
tot timpul vor fi momente cand iti vei mai aduce aminte de el
La ce asa iubire e in ziua de azi eu spun ca timpul nu are vindeca poate suferi de hiv sau vreo boala, iubirea e o motivatie financiara /emotionala /sexuala si da trece cu cat motivatia slabeste
Eu am fost cu un baiat 2 ani si de atunci au trecut 4 ani si tot il iubesc. asta e