Daca nu te intereseaza nu mai lasa com aiurea
Ba ma intereseaza dar putina lume poate sti ceea ce vrei tu.
Eu am cerut o parere )
Am citit o data un articol despre cum oamenii credeau cu o suta de ai in urma ca o sa arate pamintul astazi. Nu tin minte exact ce pareri aveau ei. Dar eu de multe ori mi-am imaginat ca peste vreo suta de ani masinile vor zbura. Si a fort o surpriza pentru mine cind am intilnit aceasta idee printre cele scrise cu o suta de ani in urma.
Aha, e bun ca esti optimist.
Eu cred ca totul va fi distrus in 100 de ani
Wow)) Se pare ca gindim cam la fel
Da , amandoi suntem realisti si amandoi vedem adevarul, ww3, colaps economic si multe altele care o sa urmeze, resursele nu sunt de ajuns pentru ca deja suntem prea multi, dar si eu incerc sa fiu optimist, daca oamenii isi vor schimba gandirea o vom duce mult timp bine
Mda, totul depinde de oameni.
Apropo, stiai ca, dupa mai multe cercetari, oamenii de stiinta estimeaza populatia Pamintului la 7 miliadre de oameni, ceea ce constituie 6, 5 % din numarul total al oamenilor ce-au locuit vreo data pe Pamint?
Lol, interesant
Cit despre ce cred eu....nu stiu, peste o suta, sau o mie de ani, dar la sigur viata de pe mamint va disparea.
Dovada: cel de-al Treile Razboi Mondial. El va fi fatal pentru planeta noastra. Dar sunt un optimist fara leac. Sper foarte mult ca oamenii sa gaseasca limba comuna si nu vor permite inceputul acestuia.))
O sa fie multumita ca va castiga si Arsenal inca o data campionatul englez! Ce pot sa spun? Habar nu am, tehnologia o sa fie net superioara celei de astazi!
Chef de intrebari? )
Va fii schimbata.Altfel de oameni.Copii care isi traiesc viata virtuala, nu cea reala. Parinti focusati doar pe partea materiala, bunici barfitori...
Dea , lol bunici barfitori ))))hahah
Ce?
Așa e )
Cu tine in frunte )
Ei , mai dureaza pana o sa fiu bunic )
Never say never!
Nu stii ce aduce ziua de mâine!
+ Ca daca se va intmpla cum au zis fantastica si gabriel.Si omeirea va supravietui nu vom fi mai mult de miste mingi grase si obeze immobile tehnologia ne va dituge nu in modul sf ci in modul ca fotalul sportul si tot restul vor fi uitate uitati-va la america cea mai puternica tehnologie si 38 '5 la suta din americani sunt obezi
TEORIA DOI AR FI CA DUPA URMATOARELE RAZBOAIE DIN SETEA DE UTERE A TUTUROR CONDUCATORILOR LUMI VOR FI DITRUSI TOTI MAI PUTIN CATEVA SUTE DE OAMENI CARE SE VOR ALIA SI VOR RE CREEA O CIVILIZATIE DE LA INCEPUT CU O ALTA GANDIRE SI O ALTA METODA DE A ORGANIZA TOTUL
SI ULTIMA MEA TEORIE ESTE CA TOATA PLANETA VA FI VA FI EPUIZATA DE RESURSE SI TOTUL VA MURI PROBABIL DISTRUGAND ORI CE FORMA DE VIATA
CEL PUTIN PAREREA MEA ASA CRED EU CA VA DECURGE TOT
Mhm ... imi place ca ai imaginatie, ceilalti debea au reusit sa isi imagineze lumea peste 100 de ani. Eu cred ca va incepe cu colapsul economic dupa ww3(world war 3) dupa se va crea o noua societate cu un singur guvern.
Ar mai fi un scenariu in care lumea ar deveni un 'paradis' dar pentru ca acel scenariu sa se adevereasca trebuie schimbata gandirea oamenilor
Thecurious întreabă: