Buna.
Trebuie sa intri pe facebook si sa te duci pe pagina altcuiva. Daca nu sti nicio pagina poti intra pe amea ( uite link-ul : http://www.facebook.com/pages/
SwEeT-FuNy-/216054398409843? sk
=wall ). Dupa ce ai intrat te uiti in stanga. Sub poza, like-uri, etc o sa vezi niste chestii scrise mai mic cu albastru. Una dintre acele chestii scrise cu albastru este " Creaza o pagina " ( daca ai facebook-ul in romana, daca nu scrie tot asta, dar in engleza ). Dai click pe " Creaza o pagina " apoi iti vor aparea 6 patratele care au fiecare cate o imagine. Ala este motivul paginii, trebuie sa alegi un patratel si sa completezi ce iti cere. Dupa, la pasul unu trebuie sa alegi o imagine pentru pagina din calculatorul tau. Dai " Incarca o imagine " adica prima varianta scris cu albastru. Pasul 2 este ca sa chemi prietenii pe pagina ta, nu e obligatoriu, poti trece mai departe. Dupa trebuie sa scrii informatiile de baza si dupa sa dai " Continua " Apoi alegi numele paginii si te duce pe pagina unde poti posta pe perete, sa adaugi poze sau sa faci ce vrei tu sa faci cu pagina. Sper ca te-am ajutat si ca ai inteles. Succes cu pagina si daca vrei poate te uiti si pe a mea ( ai link-ul mai sus ). :)
Daca,,fb" ar insemna facebook, pot sa te ajut. Deci, pentru inceput, scrii la google,, facebook,, (cred ca asta stiai deja). Apoi, intr-un loc de pe pagina ce-ti va aparea, va scrie,, Înregistrează-te
Este gratuit şi va rămâne gratuit.". Dedesubt, ai niste spatii care trebuie completate : Prenume, Nume de familie, E-mailul tau, Reintrodu E-mailul, Parola noua, Sunt si Zi de nastere. Le completezi, dar ai grija, ca trebuie sa ai de la 15 ani in sus ca sa-ti faci cont. Dai pe inregistreaza-te si gata. Apoi iti editezi contul, iti faci prieteni...
Nu ziceam de cont, ci de pagina=]]] cont am:/
Nu ziceam de cont, ci de pagina=]]] cont am:/
...
Am facut exact asa cum spunea AddaXD, insa in loc sa-mi creeze o pagina imi creeaza cont . nu stiu ce as putea sa mai fac pentru ca am nevoie urgent!
Ollyshor întreabă: