Salut!
Pai in stanga ta se alfa datele tale, intrebari favorite profil, editare, etc! Daca vrei sa vezi raspunsurile pe care le-ai dat dai pe Raspunsurile mele, iar daca vrei sa vezi raspunsurile la anumite intrebari puse de tine dai Intrebarile mele, dai clik pe o intrebare si asta e! Sau poti sa iti accesezi profilul si sa te uiti!
Bafta!
Am observat ca esti noua pe TPU asa ca vreau sa iti urez Bun venit, este un site frumos, dar cam creeaza dependenta...
Sarbatori fericite!
Pa, pa.
In dreapta, sub intrebarile mele se afla raspunsurile mele. dai acolo si gata ce o fi asa de greu?
funda pls
Poi da'i la intrebarile mele si acolo iti vor fi afisate toate intrebarile tu dai clik pe intrebarea care vre'i sa'i vezi raspunsurile si acolo le vei vedeaCraciun Fericit
Bună!
În dreapta scrie --> Întrebările mele, apeși, îți apar toate întrebările puse, apoi apeși pe întrebare care vrei să vezi răspunsurile și căruia răspuns îi oferi fundiță. Sau când pui o întrebare apeși întrebă, apoi îți apare să vezi dacă vrei să o editezi și mai jos îți apare un pătrățel dacă vrei să primești răspunsurile pe mess, și dacă vrei bifezi.
P. S : dacă vrei să ști cum se dă fundă îți zic, ăn dreptul răspunsurilor este o fundă gri, apeși pe ea și te întreabă dacă ești sigur, tu apeși ok, fundă o să fie portocalie.
Am văzut că ești mai nouă pe site, dacă vrei să afli mai multe apasă sus la întrebări frecvente ( http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente )
Crăciun fericit!
Nu mai. adica eu am pus intrebarea asta si unde dau sa vad unde mi-au raspuns ceilalti?
Dai la intrebarile mele(in stanga)si vezi de care intrebare ai nevoie si apesi pe ea. Apoi iti apar raspunsurile date