| MrNuggets a întrebat:

Cum de accepta unele fete sa fie in relatii cu papagali care nu-și scot partenerele la restaurant si nu au nici masina? Pe scurt saraci si zgarciti?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu astept ziua in care masina nu va mai fi considerata un simbol al statului. Daca in loc de masini sau alte obiecte materiale stupide s-ar lauda lumea cu fapte bune si cu donatii uriase la diferite asociatii, atunci ar fi ceva.De ce nu se lauda nimeni ca a construit o gradinita sau un spital? Ori ai bani ori n-ai.laughing Ca fapt divers masina isi permite oricine, indiferent de buget.Asa ca nu mai judeca aiurea, afla ca unii chiar aleg sa nu aiba masina fiindca nu le trebuie.Esti mai sarac cu duhul si cu buzunarul daca o cumperi numai de gura lumii si o tii parcata majoritatea timpului. Spoiler: 90% din masinile din orase chiar stau degeaba in parcare, in timp ce noi facem altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Valoarea unui bărbat nu constă într-o mașină sau în mersul la restaurant.winking

| 4evergentleman a răspuns:

Au vrăjeală și le foote bine.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Nu pentru bani te pui intr-o relație cu cineva(in mod normal). Iar cu un om zgarcit nu as mai sta..Macar o floare sa îmi cumpere ocazional.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Pentru ca mint bine. Le place sa vorbească, le vrăjește și la final saracele fete își dau seama ca și-au luat teapa.

| Ararat a răspuns:

Sunt pacalite la inceput si apoi tin deja la ei si le e greu sa plece. Odata si-odata se trezesc ele. Unele dupa 20 dar se trezesc. Cred ca asta e cel mai des tipar de casnicie pe care il am in jurul meu, femei care au tolerat barbati si acum divorteaza la 50 de ani ca si-au dat seama ca n-au iesit din casa 20 de ani si si-au irosit tineretea uitandu-se la televizor pentru nimic.