| Superior a întrebat:

Cum de nu este posibil transplantul de ochi? Ce impedica acest lucru?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna intrebare, nu stiu, dar ar fi foarte bine, banuiesc ca e ceva extrem de complicat, trebuie refacute niste legaturi cu creierul ceea ce cam sf

| Superior explică (pentru RAY):

M-am gandit ce-ar fi daca mi-as pierde un ochi si m-am gandit poate un transplant de ochi, bine poate costa enorm dar daca stii ca exista e bine.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

O sa apara transplantul de cap, deci totul o sa devina rezolvabil in viitorul apropiat, orice boala o sa fie tratata, mai asteapta maxim 20 de ani sa vezi evolutia medicinei pana unde aduce,, dar si microbii vor fii de 3 ori mai spurcati.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

E prea greu sa se faca asa ceva

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Asta nu rezolva multe, de exemplu x are 90 de ani si vine transplantat pe un corp de 20 de ani tot creier batran va avea, trebuie sa ramanem tineri, dar nu e bine ca ne vom manca unul pe altul man, ce naiba sa facem atatia si asa suntem exagerat de multi pe pamant 8 miliarde

| Superior explică (pentru Drimmero):

Transplant de cap a avut loc deja pe maimute, la doua. La una au aparut complicatii peste o saptamana corpul respingand capul iar a doua a fost totu' perfect dar a fost eutanasiata din motive necunoscute.

Problema nu este ca suntem de 'neincaput', ci resursele sunt pe terminate in cativa zeci de ani.

Asa e, pai daca ne inmultim la greu

Experţii acestui institut se aşteaptă ca numărul total de oameni care trăiesc pe Terra să fie de 7.591.541.000 la 1 ianuarie 2018.

Pe parcursul acestui an, numărul oamenilor de pe planeta noastră a crescut cu 83 de milioane, o cifră similară cu populaţia Germaniei.

Potrivit statisticienilor, numărul oamenilor care trăiesc în Africa va creşte deosebit de rapid în următoarele decenii.

Populaţia acestui continent se va dubla şi va ajunge la 2, 53 de miliarde de locuitori - de la 1, 26 miliarde în prezent - până în anul 2050.

tocmai africani care traiesc in saracie lucie

https://www.digi24.ro/......018-849887

Nici nu poti, nu ai dreptul sa faci tu o selectie,, natura ne va selecta la timpul respectiv.

Dar sufera copii man, foamete, bolii, saracie, nu putem fi asa indiferenti cu semeni nostri

Boala e mai nasoala decat saracia,, ala e cel mai mare necaz.

Sa-i ajute cei care au putere financiara mare si sunt binevoitori, cum i-am putea ajuta noi 2?

Aici ai dreptate, nu avem nici pentru noi

Pai asta zic,, sunt destui care pot ajuta, daca vor, printre cei care au putere.

Sa nu fac spam, daca ai avea de ales sa isi alegi un corp ce corp ti ai alege? sau ai alege sa til pastrezi pe asta? ai vrea sa traiesti mai multe vieti prin aceasta metoda?

Niciun corp, il vreau pe al meu,, cel cu care m-am nascut, cu care am trait si inca traiesc.

Dar tu?

Sincer eu as vrea

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din cate stiu eu, nervul optic moare foarte repede, daca este lasat fara ochi.
Asta ar fi impedimentul principal.

Răspuns utilizator avertizat