| Andrei200202 a întrebat:

Cum de nu se întărește ciocolata dintr-un corn?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu are voie, la cate chimicale are in ea.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cam orice mananci tu e aditiv industrial. Aromele adaugate in alimente vin din materiale inflamabile aduse in Argentina, Mexic, Columbia si posibil China - scrie pe fiecare baril descarcat din container.

| RAY a răspuns:

Da chiar de ce nu? Pentru ca sunt bagate tot felul de chimicale,care ajung in corpul tau,ce daca esti slab,daca esti slab si iei cianura nu te afecteaza? Trebuie sa intelegi ca nu conteaza doar calorile si alimentatia nutritiva,asta trebuie sa intelegem cu toti,poti consuma miere asta vine cu vitamine, intareste sistemul imunitat, te apara de corana virus de exemplu, zaharul scade sistemul imunitar ca curiozitate, miere bio desigur

| Fatamuntilor a răspuns:

Pentru ca crema de ciocolata.Cred ca alea din cornuri contin ceva grasimi vegetale, pudra de cacaua, zahar... si ce o mai fi...
Nici cele pentru torturi facute in casa nu se intaresc. Sunt facute din frisca nebatuta si ciocolata topita....Sau unt /cacaua /zahar.
Ciocolata clasica contine sirop de zahar, lapte praf si cacaua.
Totul depindede reteta folosita!

| Celcestietot a răspuns:

Se întărește și acea ciocolata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand aia nu e ciocolata pura, ci mix. In al 2-lea rand contine conservani ce il pastreaza ani buni.