O persoană complexă este cineva care știe să se descurce în mai multe situații.
Este actor de telenovele, latino chad. Se numeste jose armando, este super bogat, super frumos, inteligent si stie sa se bata. Armando, pleaca din mexic, in cautarea iubirii eterne, ajunge in Romania, intr-un sat din Vaslui si se indragosteste de rosalia, pardon, de marinela. Marinela sta pe ajutor social+ ce ii mai dau parintii. Pasiunile ei sunt casa dragostei, insula prostiei, bravo esti debil. De asemenea adora muzica clasica, cum ar fi: florin salam, nicolaie guta si dani mocanul. Singura problema cu marinela este ca nu poate scapa de preotul din sat, desi acesta este insurat, este obsedat de marinela, pe care o obliga sa ii faca sezz oral dupa fiecare slujba. Doar oral, pentru ca marinela vrea sa se pastreze pentru un baiat special, asa cum este armando. Dupa ce armando o intalneste pe marinela la un concert al lui dani mocanu, acestia se indragostec la prima vedere. Problema este ca preotul satului a aflat despre cei doi si va face tot posibilul ca sa ii desparta. Nu stiu ce sa mai scriu, dar stay tunned, urmeaza si partea a doua. Spoiler: dragostea adevarata invinge intodeauna.
Cata maestrie.
Multumesc, dar nu este meritul meu. Eu doar am facut un film din toate postarile lui rosalia. Daca intri la ia pe profil, te ia capul. Posteaza doar poze cu latino chad, si pune imtrebari despre preoti care au amante tinere care le ofera doar sez oral, ca sa nu se desfraneze fata. Oral este ok, normal tw duci in iad
Am vazut despre ce e vorba, te inteleg
Nu stiu ce ai tu cu chestia asta cu chad. Si eu citesc siteuri mai libere in gandire si exprimare cum ar fi 4chan dar nu iau de bun tot ce scrie acolo.
Chad nu este o persoana, este mai mult o mema si denumirea generica pentru barbatul inalt si frumos ( asta fiind singura calitate) sunt absolut sigur ca si tu ai chad la tine in cartier. Nu ai nci un gigel care nu munceste, nu invata, sta toata ziua la sala si este falit pentru ca el face combinatii?! Este monument de prostie, zero cultura generala, personalitatea unui perete, laudaros pana peste masura. Dar care f****e de il ustura aparatul reproducator, pentru ca femeile il adora pentru este doar "frumos". Dupa chad sufera fetele, pentru chad fac femeile orice, chad daca vrea sex/relatie, tot ce trebuie sa faca este sa zica buna sau ce mai faci, si de foarte multe ori fetele se baga in seama cu el. Eu, nu zic ca este rau sau bine, si nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni ( chiar daca mai trolez cateodata) dar realitatea asta exista, si sunt sigur ca si tu stii chestia asta.
Exista 100 % dar tu generalizezi. Acest individ pe care il descrii este chad, zeu poti sa ii spui chiar, pentru fetele de liceu. Si restul? Normal ca ramane meme individul asta utopic!
Nu, nu generalizez. Cu siguranta ca exista si fete/femei care isi doresc mai mult de la viata. Dar acum, cu explozia de social media, a deveinit o moda si un must have printre femei sa aiba ca standard "chad only", nu toate, dar cu siguranta intr-un numar destul de mare. Si nu sunt doar pustoaicele sunt si femeile mature. Minde setul s-a schimbat enorm, fetele care au moralitate si deminitate sunt privite cu dispret de celalte femei, ca si cum a fi o femie cu coloana vertebrala, este ceva rau, esti inapoiata, proasta. Daca nu ma crezi, fa-ti la misto un cont de Instagram, si in locul tau pune poze cu chad. O sa ramai uimit cat de usor iti va fi sa obtii dateuri, ba chiar vei avea multe care se vor baga ele cu tine in seama. S-a facut foarte multe experimente pe tema asta. Un tip chiar si-a pus la status "imi place sa abuzez femei", urasc animalele, urasc munca. Ce crezi?! Pt simplu fapt ca era chad, toate tipele se bagau in seama cu el, omu' a intins coarda si mai mult si le vorbea foarte urat si grosolan, dar ghici ce?! Nu conta, alea tot disperate erau. S-a facut acelasi experimente si in parcuri si pe strada, cu acelasi rezultat. Oricat ne-am preface, asta nu inseamna ca nu exista.